Bir nesli heba etti

AK Partili Numan Kurtulmuş'un "Önce 23 Haziran’ı geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakımdan tövbe istiğfar ederek yanlışlarımızdan kurtulacağız" sözlerine Saadet Partisi'nin Antalya adayı Ali Aktaş şöyle tepki gösterdi: "Allah belasını versin. Bu denli oportünist olabileceğini bilemedik. Milli Görüş'ten yetişmiş bir nesli heba etti."

Haberler 27.05.2019 - 02:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakanvekili Numan Kurtulmuun 23 Haziran geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakmdan tövbe istifar ederek yanllarmzdan kurtulacaz sözlerine Saadet Partili Ali Akta çok sert tepki gösterdi.

AK Partili Kurtulmu, Gençlik Kurulular Birlii tarafndan Üsküdarda düzenlenen sahur programnda u ifadeleri kullanmt: AK Partinin Türkiyedeki siyasi taban asgari yüzde 65tir. Ben kamuoyu aratrmasn söylüyorum. Oy vermi sonra vermemi, birkaç kez vermemi sonra vermi, birkaç kez oy vermi sonra vermemi. Bu büyük bir güçtür. Bu insanlarmzn hepsine ulaacaz, gönlü krgn olanlara diyeceiz ki krlma vakti imdi deildir. Eksikleri, hatalar söyleyenlere diyeceiz ki biz de siyaseti biliyoruz, eksikleri hatalar görüyoruz, önce 23 Haziran geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakmdan tövbe istifar ederek yanllarmzdan kurtulacaz ve yolumuza koar adm devam edeceiz. Ama kzgnlkla, küskünlükle, kusura bakmayn hiç kimsenin de CHPnin adayn oraya getirip oturtturmak gibi bir lüksü olamaz.

ALLAH BELASINI VERSN

Kurtulmuunun sözlerine Saadet Partisinin 31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükehir Belediyesi bakan aday olan Ali Aktatan çok sert tepki geldi. Akta, kiisel Twitter hesabndan yapt paylamda u ifadeleri kulland:

Numan Kurtulmu küskün seçmene öyle seslenmi Önce 23 Haziran geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakmdan tövbe istifar ederek yanllarmzdan kurtulacaz. Allah belasn versin. Bu denli oportünist olabileceini bilemedik. Milli Görüten yetimi bir nesli heba etti.

Ana Sayfaya Git