Birlik günüdür

Bakan Soylu: Gün 85 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik günüdür

Haberler 02.08.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, Gün, kaos isteyen, gerilim isteyen, kavga ve iddet isteyenlerin emellerini boa çkaracak, 85 milyon vatandamzn birlik ve beraberlik günüdür dedi.

Bakan Soylu, Twitter hesabndan yapt açklamada, orman yangnlar nedeniyle oluan toplumsal duyarll yönlendirmek isteyen provokatörlere dikkat edilmesi gerektiini bildirdi. Kötülükten ve kaostan beslenenlerin özellikle sosyal medyada zehir saçtn belirten Soylu, unlar kaydetti:

BRLK GÜNÜDÜR

Biz, her insann olduu gibi; her aacn, her hayvann, her börtü böcein hayat hakkn son nefesimize kadar koruruz. Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdann istismar edenlerin oyunlarna gelmeyiz. Dezenformasyonla, yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenler amaçlarna kavuamayacaklardr. Orman yangnlar üzerinden kardeliimizi hedef alarak daha büyük yangnlar tututurmak isteyenleri tanyoruz. Gün, kaos isteyen, gerilim isteyen, kavga ve iddet isteyenlerin emellerini boa çkaracak, 85 milyon vatandamzn birlik ve beraberlik günüdür. Bütün yangnlar birlik ve beraberlik ruhuyla söndüreceiz ve inallah sonsuza kadar bir olacaz.

Ana Sayfaya Git