Bitmeyen sevgi

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaşayan Mustafa Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını hayatının her alanına yansıtıyor.

Haberler 29.04.2017 - 08:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Paluya bal Yeilbayr köyünde yaayan, imdi 3 yanda olan yeenine Tayyip Erdoan ismini veren, evinin salonunun tavan ve duvarlarn Türk bayraklar ve Cumhurbakan Erdoann resimleri ile donatan Ergün, arabasnn arkasna da Hedef 2023 Babalarn Babas Recep Tayyip Erdoan yazdrd.

En son köydeki evinin hemen arkasnda bulunan tepenin yamacna, toplad talarla yaklak 30 metre uzunluunda ve 50 metre geniliinde, Cumhurbakan Erdoann isim ve soyisminin ba harfleri olan RTE yazan 31 yandaki Ergün, beyaza boyad talarn etrafn da tel örgüyle çevirdi.

- Sevgimiz daha da katland

Ergün, AK Parti kurulduu günden itibaren Cumhurbakan Erdoan yakndan takip ettiini ve çok sevdiini söyledi.

Erdoann dünya lideri olduunu belirten Ergün, bundan dolay terör örgütü bata olmak üzere baz kesimlerden tepki aldn dile getirdi. Ergün, O tepkiler bizi yldrmad. Bizi daha da Cumhurbakanmza balad. Sevgimiz daha da katland. diye konutu.

Ergün, Cumhurbakan Erdoann ismini tepeye yazma fikrini ise u sözlerle aktard:

Cumhurbakanmz her defasnda, Ben Ferhatm, siz irinsiniz, sizin için dalar deleriz diyor. Sayn Cumhurbakanmz çok sevdiimiz için biz de adn dalara yazalm dedik. Böyle bir ey içimden geçti. Sayn Cumhurbakanmz ömrünü bizlere hizmete vermi. Biz de küçük bir ey olsun diye evimizin ardndaki tepeye Sayn Cumhurbakanmzn isminin ba harflerini yazalm dedik. Yazdk, çok güzel oldu. Köy halk güzel karlad. Nasip olursa karda bir da var, oraya da ayn ekilde yazmay düünüyorum.

- Palunun her tarafn ismiyle, fotoraflaryla donatacam

Yazy görenlerin ilk anda aknlk yaadn, sonrasnda da mutlu olduunu anlatan Ergün, ilçenin her tarafn Cumhurbakan Erdoann ismi ve fotoraflaryla donatmak istediini kaydetti.

Ergün, Baka bir tepe var köyümüzde, ona da yazacam. Ölene kadar yazacam, Palunun her tarafn ismiyle, fotoraflaryla donatacam. Sayn Cumhurbakanmza ne yapsak azdr. Sevgi anlatlmaz, yaanr. Milyonlarca seveni var, onlardan birisi de benim. Sayn Cumhurbakanmz çok seviyoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git