Bölücü kimmiş?

Fotoğraf karesinden çıkarılan Muharrem İnce: Partide bölücü kimmiş herkes gördü

Haberler 23.10.2020 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPli Muharrem nce, gazeteci Bekir Cokunun cenaze töreninde Kemal Klçdarolu ile yan yana çekilen fotoraftan kendisinin kesilip çkarlmasna tepki göstererek, O fotoraf çeken, fotorafn CHPnin resmi sitesinde yaynlanmasna izin verenlere teekkür ediyorum. Partide bölücü kimmi, herkes görmü oldu dedi.

Bin Günde Memleket Hareketi sloganyla tüm ehirleri ziyaret etmeyi hedefleyen CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem nce, Sakarya ve Kocaelide gerçekletirecei ziyaretler öncesinde Yalovadaki evinde açklamalarda bulundu. nce yapt açklamada, gazeteci Bekir Cokunun cenaze töreninde Klçdarolunun solunda yer tuttuu fotoraf karesinin, kendisinin bulunduu bölüm kesilerek paylamasna tepki gösterdi.

PARTDE BÖLÜCÜ KMM HERKES GÖRMÜ OLDU

Fotoraf karesini kesenleri bölücülükle suçlayan nce, O fotoraf çeken, fotorafn CHPnin resmi sitesinde yaynlanmasna izin verenlere teekkür ediyorum. Partide bölücü kimmi herkes görmü oldu. Evet, partide bölücüler var. Onlarn da kim olduunu, oto fotoraf yayan kii, çeken kii, ona onay veren kiiye bölücülerin kim olduunu gösterdii için teekkür ediyorum ifadelerini kulland.

MUHALEFET KENDNE BAKSIN

Muhalefetin D güçler bizi kartrmak istiyorlar gibi söylemlerden vazgeçmesi gerektiini söyleyen nce, öyle devam etti:

Muhalefet büyümüyor, küçülüyor. Muhalefetin yalan Bizi saray kartryor. Bize müdahale ediyorlar eklinde bir tavr koyuyorlar. Baktmzda CHPnin bir yetkilisi Ben Atatürk demem diyorsa bunu kim söyletiyor. Peki kurultayn yetki vermedii kiileri, seçmedii kiileri ayn göreve iki satr yazyla atyorsan, bunu kim yapyor. Azerbaycan konusunda, partiden farkl açklamalar yapyorsan bunun sarayla ne alakas var. skambil kadyla ekonomiyi düzeltmeye çalyorsan kendine bakacaksn. Partinin genel bakan ile cumhurbakan aday bir cenazede yan yana gelmi. Deerli bir aabeyimizi son yolculuuna uurlarken çekilen fotoraf sen kesiyorsan, kendini tartmaya açyorsan kendine bakacaksn. Hem hata yapacaksn hem de suçlu arayacaksn. Bölücünün de kim olduu, yanl da kimin yapt, kimin kartrd ortadadr. ktidarn kartracak takati yok. Biraz akll bir muhalefet olsa bunlar göndereceiz ama önce muhalefet kendine baksn. D güçler bizi kartrmak istiyorlar gibi söylemlerden bir an önce vazgeçmeleri lazm.

HODR MEYDAN SEçME GDELM DEMEK DORU DEL

Bir anket firmas tarafndan yaplan aratrmada CHPnin oy orannn yüzde 17ye dümesiyle ilgili muhatabn kendisi olmadn belirten nce, Anketi ben yaptrmadm. Türkiyenin güvenilir kurumlarnn yaptrd anketler var. Yaklak öyle görünüyor. ktidarn oyu düerken muhalefetin de oyu düüyor. Ayrca o anketi yapan firmaya CHP, 2014ten beri 8 milyon lirann üzerinde para verdi. Kendi para verdikleri firma bu. Anketi ben yaptrmadm. O firma bunu açklyorsa CHP yönetiminin yapmas gereken yeni bir anket yaptrp Sonuç budur demesi gerekir. Ama Biz hem anket yaptrmyoruz, hadi hodri meydan seçime gidelim demek doru deil. Polemie girilecek kii ben deilim. Cevap verilecekse anket yaptrdklar firmaya cevap versinler. Yllarca o firmaya para ödendi. Yenisini yaptrsnlar, muhatab ben deilim dedi.

Muharrem nce ayrca, kararsz seçmen saysnn Cumhuriyet tarihinin en fazla olduu bir dönemde olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git