Bozdağ’dan bürokratlara 'görevden alırım' uyarısı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Adalet Komisyonu’nda bürokratları uyararak, 'Milletvekillerinin telefonlarına çıkmayan bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alırım' dedi.

Haberler 19.02.2022 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM Adalet Komisyonunun AKPli üyeleri Adalet Bakan Bekir Bozdaa ziyarette bulundu. Ziyarette konuan Bozdadan bürokratlara uyar geldi. Bozda, Milletvekili milleti temsil eder, milletin taleplerini iletir. Milletvekillerinin telefonlarna çkmayan bakan yardmcs ve bürokratlar görevden alrm dedi.

Ziyarette Meclise gelecek yasal düzenlemeler görüülürken, milletvekilleri taleplerini dile getirdi. Ziyarette mart aynda Meclis gündemine gelmesi beklenen 6nc yarg paketi de konuuldu. Bakan Bozda, bu konuda milletvekillerinin öneri ve görülerini ald.

GÖREVDEN ALIRIM

Bakan Bozdan konumasnda, Milletvekili milleti temsil eder. Milletin taleplerini iletir. Milletimizin talepleri bizim için önemlidir. Milletimizin taleplerine kaytsz kalamayz. Milletvekili telefonuna çkmayan bakan yardmcs veya genel müdür, bürokrat olursa onu derhal görevden alrm dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git