Bu Nasıl Pişkinlik?

9. seçim yenilgisini alan Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP’de sular ısınıyor. İstifa etmeyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi “başarısız” ilan etti. Kendisi dışındaki herkesi başarısız ilan eden Kılıçdaroğlu’na parti içindeki tepki giderek büyürken Muharrem İnce’nin nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Haberler 27.06.2018 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu parti genel merkezinde açklama yapt. Klçdarolu CHPlilerden gelen istifa açklamalarna da cevap verdi. Klçdarolu partisinin yaad hezimetten Muharrem nceyi sorumlu tuttu. 9 seçimdir kaybeden Klçdarolu, Bireysel çkar peinde koup da milletvekili olmadm, ben imdi eletireceim Bu koltuk sevdasna tutulanlarn bizim partimizde yeri yoktur. Dedi.

KILIçDAROLU PES DEDRTT

CHPnin seçimde ald yenilgi sonras gözlerin çevrildii ve istifa edecei iddia edilen Kemal Klçdarolu yapt son açklama ile yine pes dedirtti. Klçdarolu nceye de mesaj göndererek, Koltuk sevdas olanlarn bu partide yeri yoktur dedi. Klçdarolu, CHPden fazla oy almas kadar doal bir ey de olamaz. Oy almasayd büyük sorun çkacakt. Ama beklentinin altnda kald kendi ifadesi. açklamasn yapt.

SORULARI VERD YANIT

Bir, Muharrem beyin CHPden fazla oy almasn öteden beri savunduk zaten. Aksi halde nasl cumhurbakan aday olacak? Neden Muharrem bey alt oku çkard? Herhalde daha fazla oy almak için. Dolaysyla biz Muharrem beyin bütün çalmalarna katk verdik ve gösterdii performans da doru bulduk. Hiçbir eletiri de yapmadk. çalt, genç, dinamik, enerjik. çalt, mücadele etti hepsi dorudur. CHPden fazla oy almas kadar doal bir ey de olamaz. Oy almasayd büyük sorun çkacakt. Ama beklentinin altnda kald kendi ifadesi.

SON KARARI PARTMZ VERR

Partide ne olacana ne biteceine partiler karar verir. 9 ay sonra yerel seçimler var. kinci duvarn kalan ksmn orada ykacaz. çok daha güçlü bir sonuç elde edeceiz, bir tarafa yazn. Bütün veriler bunu gösteriyor. Arkadalarma üç konuda talimat verdim. Hep beraber çalacaklar. Koltuk sevdas olanlarn bu partide yeri yoktur. Kendisine yol arayan kiilerin bu partide ii yoktur. Bu partiye geleceklerin ortak hedefleri, ortak özlemleri olmak zorundadr. Bizim hedefimiz bu.

Bireysel çkar peinde koup da milletvekili olmadm, ben imdi eletireceim Bu koltuk sevdasna tutulanlarn bizim partimizde yeri yoktur.

Ana Sayfaya Git