Çam örgütlü bir partiyiz!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "örgütlü kadın teşkilatına örnek bir partiyiz" dedi.

Haberler 08.02.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakan Lütfiye Selva çamn açklamalar u ekilde; Türkiyede bizim gibi tekilatlanm kadn kollar yok. Üç hedefimiz var. Birincisi kadn seçmen saysn artrmak üye potansiyelimizi artrmak. kincisi kadn siyasetçilerin yetimesini salamak, 54 kadn milletvekilimiz var AK Parti olarak. Bunlarn çou çekirdekten yetienler. Üçüncüsü de kadn politikalarn oluturmak bu konuda da farkndalk çalmalar yapyoruz.

MÜMKÜN OLDUU KADAR BUNLARI ELYORUZ

Biz listeleri sadece özgeçmiler üzerinden yapmyoruz. Burada bir hafzamz var. Arivlerimizde daha önce problem çkarm arkadalarmzn da listeleri mevcut. Tecrübe ile birlikte de mümkün olduu kadar kendi çkarlar için gelenleri bunlar eliyoruz. Sadece yönetim kadrolarmzda yer almayacak bu arkadalarmz.

GÜZEL BR EKP OLUTU

Eski heyecann çok üzerine çkm bir heyecan var. Kadrolarmz kurarken yüzde 10luk kitleyi gençlerimize verdik. Kadrolarda tecrübeli arkadalarla genç arkadalarmz birletirdik ve inanlmaz bir sinerji ortaya çkt. Güzel bir ekip olutu.

DYARBAKIRDAK EVLAT NÖBET

Bir baba bize Bize çok ciddi paralar teklif ediyorlar buradan gidelim diye. Ama biz gitmeyeceiz dedi.

Daha önce PKK yüzünden buralara yatrm yaplamyordu. Bu çocuklarn ii, düzgün bir hayat olduu zaman kandrlma olaslklar da olmuyor. uanda PKKya giden paralarn hepsi artk orada yatrmlara yansyor. Hepsi söylüyor Bizi temsil eden asla HDP deildir bize hiç bir ekilde destek olmuyorlar. diye Zaten binay da kilitlemiler. Herhangi bir çalma yapmyorlar orada.

BOAZç EYLEMLER

Rektörlük meselesinden ziyade aralarnda örencilerin çok çok az olduu bir grup. lk günden itibaren de gençleri dinleyen bir rektör var. Ar sol gruplarn iin içinde olduunu açk bir ekilde görüyoruz. Tutuklamalarda olduu gibi. Burada hem CHP hem HDP binalarnn önünde toplanmaya çarlmalar düündürüyor insan. Sanki bizim böyle eski hafzamzda olan bir takm eyleri ortaya çkarmaya çalyorlar. Bilirsiniz terör örgütleri kaosu sever.

KUTSALLARA ALçAK SALDIRI

Kutsallara kar bir saldr oldu orada. Örencilerin büyük bir ksm burada bölündü. Ve bu örenciler filendi. Öretmenler Görürsünüz, bizim elimize düeceksiniz, bizden referans isteyeceksiniz eklinde çklarda bulundular.

YEN ANAYASA KONUSU

lk günden itibaren parti programmzda vard. En son 2016 ylnda 15 Temmuz öncesinde 4 partinin de içinde olduu 6 aylk bir süreci geçirmitik. 15 Temmuz ile birlikte bu biraz rafa kalkm oldu. Yani biz her dönemde bunu dile getiriyoruz. Hatrlarsanz 2007 bunu gündeme getirdiimizde kapatma davas açlmt.

ANKETLERDE SON DURUM

Cumhur ttifak olarak anketlerde oy oran yüzde 50nin üzerinde. Sürekli toplumun nabzn tutmaya çalyoruz. Kendi anketlerimizle de kadnlarn bak açlarn ölçmeye çalyoruz. 2018deki tablo ayn ekilde duruyor. Zaman zaman da yükseli gözlemliyoruz.

Ana Sayfaya Git