Çay seremonisinde ilginç anlar

G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Japonya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mukogawa Kadın Üniversitesinde Fahri Doktora Unvanı aldıktan sonra çay seremonisine katıldı.

Haberler 28.06.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, G20 Liderler Zirvesine katlmak üzere özel uçak TC-TRK ile Japonyann Osaka ehrine gitti.Cumhurbakan Erdoan, Osaka Kansai Havalimannda Japonya Dileri Bakan Yardmcs Kenji Yamada, Türkiyenin Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan ve dier ilgililer tarafndan karland.

Erdoan ile ei Emine Erdoan, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, Cumhurbakanl letiim Bakan Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln da Osakaya geldi.

Cumhurbakan Erdoana, Mukogawa Kadn Üniversitesi tarafndan fahri doktora unvan tevdi edildi. Törende konuma yapan Erdoan, üniversiteye, rektör ve senato üyelerine en kalbi ükranlarn sunarak, üniversitenin ahsna fahri doktora unvan tevdi etmesinden büyük bir gurur duyduunu, bu unvan Türk-Japon dostluunun yeni bir nianesi olarak ömür boyunca gururla tayacan söyledi.

Törenin ardndan örencilerle hatra fotoraf çekildi. Üniversiteyi gezen Cumhurbakan Erdoan ve ei Emine Erdoan, çay seremonisine de katld.

Ana Sayfaya Git