Çelik: Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Çelik, seçim sonuçlarına yönelik partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi" ifadelerini kullandı.

Haberler 11.04.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çelikin açklamalarndan satr balar öyle:

Sayn Cumhurbakanmz, bütün birim bakanlarna, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandamzn bize verdii mesajn tam olarak anlalmas için tüm çalmalarn yaplmas talimatn vermitir.

Bütün birimler bu deerlendirmeyi yapacaktr. Yerel Yönetimler Bakanl bütün bu süreçle ilgili bir sunum gerçekletirecektir.

Mevlüt Uysal: Soyadlarna bakldnda AK Partiye oy verdikleri kolayca tespit edilebilen 3092 seçmenin kayd düürülmü .

Dünya demokrasi tarihine geçecek bir baardr bu. AK Parti 15inci kez büyük milletimizin teveccühüne layk olarak seçimlerden birinci çkmtr.

NORMALDE KTDARDAK PART YIPRANIR

Demokrasi tarihinin kendi içerisinde bir takm genel geçer alglar vardr. Bunlardan bir tanesi; iktidardaki parti ya da partiler ypranr, muhalefetteki partiler büyür.

Ama belki de dünya demokrasi tarihine geçecek ekilde, sürekli iktidardaki parti olan AK Parti büyümekte, milletle ban kopartmamaktadr.

Bu destee layk olmak için, AK Parti, sürekli olarak milletle ban nasl güçlendireceini çeitli birimlerle deerlendirir.

ERDOANDAN TALMAT

Sayn Cumhurbakanmz, beldelerde, illerde, ilçelerde vatandan verdii mesajn tam olarak anlalmas için aratrma talimat vermitir. Vatandamzn memnun olmad konular hangisidir? Beklentileri ne ekildedir? Milletin ruh köküne bal siyasi hareket olarak siyasetimizi nasl yönetmeliyiz? Bunun anlalmas için bütün birimlere talimat vermitir.

Bugün imdiye kadar seçim sürecinde yaplan çalmalarla ilgili olarak deerlendirme sunumu yaplacaktr.

Ana Sayfaya Git