Çelik: On binlerce genç, Cumhurbaşkanımızla buluşacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da düzenlenecek olan ‘Bir Gençlik Şöleni’ öncesi Yeni Stadyum’da açıklamalarda bulundu. Şölene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını söyleyen Çelik, “Yarın on binlerce genç arkadaşımız Cumhurbaşkanımızla buluşacak” dedi.

Haberler 21.05.2022 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Adana Stadyumunda bugün saat 17.00de düzenlenecek etkinlie Türkiyenin 81 ilinden gelecek gençlerin katlmas beklenirken, hazrlklar da youn olarak sürüyor. AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, beraberindeki heyetle stadyuma giderek hazrlklar inceledi. Daha sonra açklamalarda bulunan çelik, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan misafir etmek için hazrlandklarn kaydetti. Özellikle AK Parti Gençlik Kollarnn etkinlik için günlerdir çaltn söyleyen çelik, Adana tekilatmz da var gücüyle çalyor. Gençlik kollarndan arkadalarmz günlerdir buradalar. En son 2014te Türkiye çapnda bir gençlik öleni gerçekletirmitik. O yldan sonra ilk defa yarn burada gerçekletireceiz. Yarn on binlerce genç arkadamz Cumhurbakanmz ile buluacak diye konutu.

28 ÜLKEDEN GENç TEMSLCLER GELECEK

lk defa oy kullanan gençlerin ve yurt dndan gelecek birçok gencin Adanada olacan kaydeden çelik, 28 ülkeden genç temsilciler gelecek. 12 ülkeden ise siyasi partilerin gençlik kollar bakanlar burada olacak. Sanatçlarmz konser verecek. Bu etkinlik bir gençlik öleni olmasyla beraber büyük bir Türkiye bulumas olarak planland. AK Parti kurulduu günden bu yana Cumhurbakanmzla birlikte güçlü gençlik politikalar yürütmütür. Gençlerin hizmetine sunulan büyük devrimlere imza atm bir siyasi hareket olarak onlarla bulumay her zaman çok önemsiyoruz. Bu etkinlii bütün dünyann izlemesi için gerekli hazrlklar yapld. Yarn bütün kardelerimizi, genç arkadalarmz, Türkiyenin en büyük gençlik öleninde Cumhurbakanmzla bulumaya davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git