Çelik'ten çirkin paylaşımlara tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ve Saygıdeğer Hanımefendi'nin sağlıklarına dönük çirkin yaklaşımlarda bulunanlar insanlıktan nasibini almamıştır, bunların şifa bulması da imkansızdır." dedi.

Haberler 07.02.2022 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Cumhurbakanmzn ve Saygdeer Hanmefendinin salklarna dönük çirkin yaklamlarda bulunanlar insanlktan nasibini almamtr, bunlarn ifa bulmas da imkanszdr. dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Twitterdaki hesabndan yapt açklamada, Türkiyeden ve dünyann her tarafndan milyonlarca insann koronavirüs testi pozitif çkan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve ei Emine Erdoann sal için iyilik dileklerini ilettiini belirtti. çelik, Buna karn insanlktan nasibini almam baz kiilerin çirkin yaklamlarn ise lanetliyoruz. Cumhurbakanmzn ve Saygdeer Hanmefendinin salklarna dönük çirkin yaklamlarda bulunanlar insanlktan nasibini almamtr, bunlarn ifa bulmas da imkanszdr. nsanlktan nasibini almam bu kiilere en iyi cevab, iyilik ve salk dileyen milyonlar vermektedir. nsanlktan nasibini almam olanlar kendi kinlerine ve çirkinliklerine mahkum ediyoruz. Cumhurbakanmza ve Deerli Hanmefendiye acil ifalar diliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git