Çermik doğalgaza kavuştu!

DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesinde doğal gaz hattı açılışına katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, terörle yapılan mücadeleyle bölgede huzurun hakim olduğunu söyledi. Ersoy, "Memleketimizin her köşesinin bugünkü bahar havasında coşkuyla, mutlulukla, heyecanla, birlik ve beraberlikle nice daha güzel hizmetlere kavuşabilmesi, nice daha güzellikleri karşılayabilmesi için mücadele ediyoruz" dedi.

Haberler 20.03.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik ilçesinde tamamlanan doal gaz hattnn açl düzenlenen törenle gerçekletirildi. Törene; çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy, Vali Hasan Basri Güzelolu, AK Parti Diyarbakr milletvekilleri Mehdi Eker ve Ebubekir Bal, çermik Kaymakam Nazl Demir ile çok sayda kii katld.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI

Törende konuan Bakan Yardmcs Ersoy bölgede oluan huzur ve güven ortamnn önemine deindi. Halkn desteiyle huzur ortamnn olutuunu anlatan Ersoy, Memleketimizin her köesinin bugünkü bahar havasnda cokuyla, mutlulukla, heyecanla, birlik ve beraberlikle nice daha güzel hizmetlere kavuabilmesi, nice daha güzellikleri karlayabilmesi için mücadele ediyoruz. Bu ülkenin her köesinde mutlu olmasn istiyoruz. Sizlerin desteinizle, Cumhurbakanmzn önderliinde, 2 yldr verdiimiz mücadeleyle ülkemizin birçok aclarla boumakta olduu bu bölgesinde de Diyarbakrnda da, rnaknda da, Hakkrisinde de her tarafnda huzur hakim. Ülkenin her köesinde gecemizle gündüzümüz bir oldu. Günün 24 saatinde kaynaabilir, buluabilir, elenebilir, gezebilir olabildik. Elbette ki bu payn en büyüü sizlerin. Sizler bu destei vermeseydiniz bunu baaramazdk dedi.

çERMKTEK KAZANIMLAR

Vali Hasan Basri Güzelolu ise çermik ilçesinde önemli yatrmlar yapld ifade ederek, bunun devam edeceini söyledi. Vali Güzelolu, çermikli insanlarn hak ettii hizmetlerin bugün çermikte buluma günü. çermikin her kiisine ve her köesine hak ettii hizmeti götüren eserler. En bata doal gaz olmak üzere bunlarn hepsi sizlere hayrl olsun. Ama bilin ki, hizmetler bunlarla snrl deil. çermike yapacaklarmz da bunlarla bitecek deil. çünkü çermik her eyin güzelini hak ediyor. Cumhurbakanmzn önderliinde Türkiyenin her köesine gelen, bu anlamda bereket, a ve i kervan çermiki de kuatacak inallah diye konutu. Yaplan konumalarn ardndan doal gaz hattnn açl kurdelesi kesildi ve ilk ate yakld.

Ana Sayfaya Git