CHP: 23 Haziran için bütün planlamamız hazır

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine dair bütün planlamalarını hazırladıklarını belirterek, "Saha çalışmalarını 'ramazan', 'Ramazan Bayramı' ve 'bayram sonrasında yapılacaklar' olarak üç bölümde planladık." dedi.

Haberler 18.05.2019 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPnin, stanbuldaki seçim kampanyasnn koordinasyonundan sorumlu stanbul l Bakan Canan Kaftancolu ile Genel Bakan Yardmclar Ouz Kaan Salc, Seyit Torun ve Onursal Adgüzel, CHP stanbul l Merkezinde basn toplants düzenledi.

23 HAZRANA HAZIRIZ

stanbul seçimlerinde saha çalmalarn ramazan, Ramazan Bayram ve bayram sonrasnda yaplacaklar olarak üç bölümde planladklarn belirten Kaftancolu, Seçim gününde yaplacak çalmalarmz da gerek sandk güvenlii gerek hukuk komisyonu çalmas bugünden balad. 31 Mart seçimlerinde olduu gibi bizler sahada Ekrem mamolunu, Ekrem mamolunun vaatlerini ama 23 Haziranda bir farkllkla Ekrem mamolunun yaad maduriyetin aslnda 16 milyon stanbullunun madur edildii anlamna geldiini ve 17 günlük süreçte yaptklarn vatandalarmzla paylaacaz. dedi.

Kaftancolu, 31 Mart seçimlerinde oy kullanmayan seçmen konusuna deinerek, AKPli yetkililerin kendi azlarndan ifade ettii oy kullanmayan seçmenlerin listelerinin kendilerinde olduu ve buna dönük çalmalar yaptklar ifade ediliyor. CHP olarak bizde oy kullanmayan seçmenlerin listesi yok. Eer AKPli yetkililerin elindeki oy kullanmayan seçmenlerin listeleri varsa nereden almlardr, kim vermitir, bizlere bu listeler neden verilmemitir diye sormak gerekir diye düünüyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git