CHP Antalya İl Başkanı Bayar görevden alındı

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla görevden alındı.

Haberler 13.04.2021 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPnin toplanan MYK toplantsnda, il ve ilçe örgütleriyle ilgili deerlendirmeler yapld. Deerlendirmeler sonunda CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, CHP Antalya l Bakan ve yönetiminin görevden alnmasn teklif etti. Parti örgütü, örgüt yönetimleri ve yurtd örgütlenmeden sorumlu Genel Bakan Yardmcs Ouz Kaan Salc ise yönetimin deil, yalnzca il bakan Nusret Bayarn görevden alnmas gerektiini belirtti.

Yaklak 1 saat süren görüme sonrasnda yaplan oylama sonunda CHP Antalya l Bakan Nusret Bayarn görevden alnmasna karar verildi. Yeni bakan ise il yönetiminde bulunan kiiler arasndan seçilecek.

BÖCEKN ZYARET SONRASI GÖREVDEN ALINDI

Görevden almann, Antalya Büyükehir Belediye Bakan Muhittin Böcekin geçen hafta Genel Bakan Klçdarolunu ziyaretinin ardndan gerçeklemesi dikkati çekti. Bakan Böcek, yaklak 4 aylk koronavirüs tedavisinin ardndan göreve geçen aralk aynda baladnda, Genel Sekreter Yardmcs olarak atanan Hüseyin Karakuu görevden alp uzman olarak atam, bu atamay eletiren CHP l Bakan Nusret Bayar ise Daha göreve gelir gelmez böyle bir atama k olmamtr. Sonuçta bakann tasarrufundadr ama örgütlerin tepkileri var açklamasn yapmt.

Ana Sayfaya Git