CHP, belediye başkanlarını 2 günlük kampa alacak

CHP, 25-27 Temmuz tarihlerinde tüm belediye başkanlarının katılacağı bir çalıştay yapacak. Afyon’da düzenlenecek ve 2 gün sürecek Çalıştay’da CHP’nin yerel yönetim stratejisi ele alınacak.

Haberler 23.07.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul, Ankarann aralarnda bulunduu 11i büyükehir olmak üzere yaklak 250 belediyeyi kazanan CHP, yerel yöetim stratejisini belirlemek için Afyonda iki günlük çaltay yapacak.

25-27 Temmuz tarihleri arasnda düzenlenecek çaltaya tüm il, ilçe belediye bakanlarnn yan sra genel bakan yardmclar da katlacak.

çaltayn açl konumasn CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu yapacak. Açl konumasnn ardndan CHP Genel Bakan Yardmcs Seyit Torun, genel merkezin yerel yönetimlere yaklamn içeren bir sunum yapacak. Torunun sunumundan sonra uzmanlarn da katlmyla Yerel Yönetimleri zleme, Yönlendirme, Destekleme mekanizmalar ele alnacak. çaltayn ilk günü ayrca belediye bakanlarnn görü ve deereldnirmelerinin alnaca bir Bakanlar Forumu düzenlenecek.

2 günlük kampa alacak

çaltayn ikinci günü uzmanlarn da katlaca Seçmenlerin Beklentileri paneli yaplacak. Bakanlarn deerlendirme yapaca ikinci Bakanlar Forumunun ardndan çaltay CHP Genel Bakan Yardmcs Torunun çaltay deerlendirme toplants ile tamamlanacak.

CHPde yerel seçimlerin ardndan Genel Merkez bünyesinde belediyeleri takip için Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi ve Danma Kurulu oluturulmas karar alnmt. çaltayda bu çalmayla ilgili belediye bakanlarnn da görüleri alnacak. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Seyit Torunun bakanlnda yürütülecek bu çalma ile belediyeler sürekli takip altnda olacak.

Ana Sayfaya Git