CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, Karabük'te

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Bu ülkeyi en geç 2 yıl içerisinde hakça yönetecek, paylaşacak bir düzeni Cumhuriyet Halk Partisi olarak dostlarımızla birlikte kuracağız." dedi.

Haberler 17.09.2021 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Yardmcs Gülizar Biçer Karaca, Bu ülkeyi en geç 2 yl içerisinde hakça yönetecek, paylaacak bir düzeni Cumhuriyet Halk Partisi olarak dostlarmzla birlikte kuracaz. dedi.

Karaca, partisinin Karabük l Bakanlnda düzenledii basn toplantsnda, Karabükün bir emekli, örenci ve içi kenti olduunu söyledi. Ülkede ekonomik buhran yaandn savunan Karaca, hükümetin baz uygulamalarn eletirdi. Erken seçim istediklerini belirten Karaca, öyle konutu:

Açk ve net bir ekilde erken seçim, hemen sandk diyoruz. Bu ülkeyi en geç 2 yl içerisinde hakça yönetecek, paylaacak bir düzeni Cumhuriyet Halk Partisi olarak dostlarmzla birlikte kuracaz. Ülke yönetilemiyor, ülke tepe taklak, freni patlam kamyon gibi aaya doru gidiyor. Cumhur ttifaknn bir gün iktidarda kalmas bu ülkenin bir ylna mal oluyor. O nedenle biz diyoruz ki derhal, hemen erken seçim.

Seçim barajnn düürülmesi konusundaki düünceleri sorulan Karaca,Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak milletin iradesinin önünde hiçbir barajn var olmamas gerektiini düünüyoruz. Elleri demiken sfrlasnlar. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git