CHP, genel seçimler için sandık görevlendirmelerini şimdiden tamamladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, YSK tarafından bir önceki genel seçimde belirlenen ve oy kullanma işlemi gerçekleştirilen 180 bin sandığın yüzde 90'dan fazlasında görevlendirmeleri şimdiden yaptıklarını bildirdi.

Haberler 04.11.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salc CHPnin, örgütü en köklü ve güçlü siyasi parti olduunu, bu bilinçle çalmalarn sürdürdüklerini söyledi.

Türkiyenin gelinen noktada mevcut iktidar tarafndan yönetilemediini ve adeta savrulduunu ileri süren Salc, Türkiyenin istikrar, huzuru ve içerisinde bulunduu krizi amas için erken seçim ihtiyac acildir. deerlendirmesinde bulundu.

Tüm örgütleriyle sahada olan CHPnin, sandk görevlilerinin büyük bir ksmn bugünden belirlediini aktaran Salc, unlar kaydetti:

Yarn seçim olacakm gibi çalmalarmz sürdürüyoruz. YSK tarafndan bir önceki genel seçimde belirlenen ve oy kullanma ilemi gerçekletirilen 180 bin sandn yüzde 90dan fazlasnda üyelerimiz arasndan asil olarak görevlendirmelerimizi yaptk. Asil görevlilerin seçim günü çeitli nedenlerden dolay görev banda olamamas ihtimaline karn gerekli önlemlerimizi de imdiden aldk. Bu yüzden sandklarn yüzde 25inde de yedek görevlendirmeler yaplm durumda. En ksa sürede tam planlamamz yaparak hazr hale gelmi olacaz. CHP, seçimlere imdiden hazr.

ÖRGÜTÜMÜZ TAM KADRO SAHADA

Ouz Kaan Salc, bir yandan seçim hazrlklarn sürdürürken bir yandan da halkla bir araya geldiklerini dile getirdi.

l bakanlarndan gelen saha çalmas taleplerini titizlikle incelediklerini ve programlar oluturduklarn belirten Salc, Görevlendirmeler sonucu oluan heyette yer alan milletvekillerimiz, Parti Meclisi ve YDK üyelerimiz, gittikleri illerde en az iki gün kalarak sahada vatanda ile birebir temas ediyorlar. CHP örgütü, genel bakan yardmcsndan milletvekiline, belediye bakanndan il ve ilçe bakanna kadar her kademede tam kadro sahada vatandalarmzla buluuyor. CHPnin çözüm önerilerini anlatyor. diye konutu.

Dou Masas çalmalar hakknda da bilgi veren Salc, 24 ilin yer ald Dou Masasnda, 23 ilde PM üyeleri, YDK üyeleri ve milletvekillerinden oluan 6 ekip oluturulduunu, Diyarbakrda yürütülecek çalmalarn ise genel merkez uhdesine brakldn aktard.

Ouz Kaan Salc, sözlerini öyle sürdürdü:

Dou Masas çalmalarnn yürütülmesi için oluturulan bu 6 ekipteki masa üyeleri 30 Hazirandan bu yana, görevli olduklar illerde çalmalarn gerçekletirmiler ve çalmalarna ilikin raporlarn genel bakan yardmclmzla, Dou Masas koordinatörüne iletmilerdir. Bu raporlar dorultusunda baz Dou Masas illerinde ayrca parlamento grubundan görevlendirmeler yapld. Baz illere ikinci ve üçüncü ziyaretler yaplarak farkl toplumsal kesimlerle temas saland. Hali hazrda Dou Masas kapsamndaki illerde ziyaretlere devam ediliyor. CHP olarak bu masann çalmalarna çok önem veriyoruz ve karln yaplacak ilk seçimlerde alacamz düünüyoruz.

Ana Sayfaya Git