CHP korona nedeniyle parti binasını kapattı

CHP, Ankara’da korona virüsü vaka sayısındaki artışın ardından genel merkez binasındaki çalışanların 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren evden çalışacağını açıkladı.

Haberler 12.09.2020 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Covid-19 nedeniyle artan vaka saylarnn ardndan genel merkez binasn kapatma karar ald. Parti personelinin 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren evlerinden çalaca duyuruldu.

Parti tarafndan yaplan açklamada, Son dönemde Yeni Koronavirüs (COVID-19) vakalarnn katlanarak artt ve her gün açklanan tablonun gerçei yanstmad herkes tarafndan bilinmektedir. Sürecin bandan beri alnmas gereken önlemlerle ilgili kapsaml öneriler getirmemize ve sürekli uyarlarmza ramen iktidarn halk salnn korunmas için gereken önlemleri almad da ortadadr. Artan vakalar ve tedbirsizlik hali göz önüne alnarak, CHP Genel Merkezi personelinin 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren evlerinden çalmalar uygun görülmütür. Normal çalma düzenine geçi tarihi, salgnn ülkemizdeki seyrine göre belirlenecektir ifadelerine yer verildi.

SON BR HAFTADA 4 CHPL POZTF OLDUUNU AçIKLADI

CHPde son bir hafta içerisinde, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Bakan Yardmcs Onursal Adgüzel, CHP lideri Kemal Klçdarolunun avukat Celal çelik ve Klçdarolunun danman Recep Cengiz Covid-19 pozitif olduunu açklad. Parti yöneticilerinde görülen pozitif vakalarn ardndan CHP lideri Klçdaroluna da test yaplm sonuç negatif olarak duyurulmutu.

Ana Sayfaya Git