CHP lideri Özel, eski genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden sonra CHP Genel Merkezi'ne geçen Genel Başkan Özgür Özel, önümüzdeki süreçte de Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelecek.

Haberler 03.05.2024 - 10:09 Son Güncelleme : 03.05.2024 - 10:09

CHP Genel Başkanı Özel, bugün AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra CHP Genel Merkezine geçti. Özel partide, kurmaylarıyla Erdoğan ile görüşmesine ilişkin değerlendirme toplantısı yapıyor.

Özgür Özelin önümüzdeki süreçte de Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geleceği öğrenildi. Daha önce de zaman zaman tercih edilen Ahlatlıbelde gerçekleşmesi beklenen buluşmada, Özelin Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme de gündeme gelecek.

SARAYLA MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR DEMİŞTİ
Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir paylaşımında bulunmuş, Özel de Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz açıklamasını yapmıştı.

CHPden dün yapılan açıklamada, Özgür Özelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde önceki genel başkanlar Hikmet çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlunu telefonla arayarak Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği, onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git