CHP seçim güvenliği için 12 milletvekili görevlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 24 Haziran günü "seçim güvenliğinin sağlanması için" 5 kente 12 milletvekili gönderilecek.

Haberler 19.06.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP basn biriminden yaplan açklamaya göre, 24 Haziranda yaplacak cumhurbakan ve milletvekili genel seçiminde, seçim güvenliinin salanmas için gerekli çalmalar yapmak üzere 12 milletvekili anlurfa, Erzurum, Van, Gümühane ve çankrda görevlendirildi.

SEçMG ÜVENL

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi imzasyla milletvekillerine iletilen görevlendirme yazsnda, Seçimden 3 gün önce görevli olduunuz bölgeye giderek saym döküm ilemleri tamamlanncaya kadar orada kalmanz, seçim güvenlii konusunda örgütlerimizle birlikte koordinasyon görevi yürütmeniz ve oyunuzu da orada kullanmanz, seçim güvenliini salamak konusunda büyük önem tamaktadr. ifadeleri yer ald.

Buna göre, anlurfada Zeynel Emre, Murat Emir ve Nurhayat Altaca Kayolu, Erzurumda Mahmut Tanal, Sibel Özdemir ve Ahmet Akn, Vanda Ali Haydar Hakverdi ile Orhan Sarbal, Gümühanede Tahsin Tarhan ile Murat Bakan, çankrda ise Nihat Yeil ile Levent Gök görev yapacak.

Ana Sayfaya Git