CHP'de kılıçlar çekildi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programında Millet İttifakı’nın dağılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini iddia etmesi ortalığı karıştırdı. Kılıçlar çekildi. İnce "İsmi açıklasın" derken, CHP'den "İnce değil" açıklaması geldi. Gözler parti kurma hazırlığındaki Mustafa Sarıgül cephesine çevrildi.

Haberler 07.11.2020 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun katld televizyon programnda Millet ttifaknn dalmas için belli kiilere para verildiini, parti kurma çalmalarna destek verildiini iddia etmesiyle gözler partiden ayrlanlara çevrildi. ddialar üzerine Muharrem nce ve Mustafa Sargül cephesiyle görüen CNN TÜRKten Kvanç El önemli açklamalarda bulundu.

KILIçLAR FENA çEKLD

Canl yayna balanan CNN TÜRK editörü Kvanç El u açklamalarda bulundu; O isim henüz netlemedi. CHP lider Kemal Klçdarolu, Millet ttifaknn parçalanmaya çalldn, parayla parti kurulmaya çalldn söylemiti. Tabi daha dorusu bu iddiadan da öteye gitti. nceden de bir açklama geldi. CHPden de açklamalar geldi. Bu ismin aslnda Muharrem nce olmad ifade edildi. Hala merak ediliyor? Bu isim nce deilse kim? Klçdaroluna yakn isimlere bu soruyu sorduk. u vurguyu yaptlar. Muharrem nce deil. Ancak bununla birlikte CHPden ayrlan DSPde siyaset yapan ve u aralar yeni bir parti kurma çalmalar yapan Sargülü de sorduk. Programda onun da ad geçmiti.Bu konuyla ilgili CHPye yakn isimler sessizlik sergiledi, bir yant vermedi. Ama yine dekimin para ald, kimlerin parayla parti kurduu sorulara hala yant yok. Aslnda una dikkat çekiliyor. Bu ismin cevab Kemal Klçdarolunda...

NCEDEN çIKI VAR

Muharrem nce cephesine de bu soruyu yönelttik. Muharrem nce cephesi iki konuya dikkat çekiyor. Birincisi, Biz deilsek peki bu kim? Bu isim açklanmal, kamuoyu bu ismi örenmeli deniyor.kincisi de bu açklamalarn parti kurma hazrlklar yapan isimleri hedef haline getirdiine dikkat çekiliyor. Parti kurmak isteyenlerin önünün kesilmek istendii ifade ediliyor.Sargül cephesine debu sorular yönelttik. Sargüle yakn isimler, Bu iddia ispat gerektirir. Belgelerle konuulmas gerekiyor açklamas yapld. Dier muhalif isimlere baktmzda da onlar da geçmi bir tartmay hatrlatyor. Külliyeye giden CHPli tartmasna dikkat çekiyorlar. Bu ismi hatrlatyorlar. CHP liderinin daha önce de ben gideni biliyorum demesine karn bu iddiann da hava kaldna dikkat çekiliyor.Son olarak CHPde bir çok isim aslnda parayla parti kuran isimlerin kim olduunu merak ediyor.

Ana Sayfaya Git