CHP'de kriz "vefa" gecesine yansıdı!

CHP'nin İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği Vefa Ödülleri Töreni’nde gözler eski parti başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı.

Haberler 02.03.2024 - 18:07 Son Güncelleme : 02.03.2024 - 18:07

Cumhuriyet Halk Partisinde Genel Başkan Özgür Özel, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu merkezli kavga partinin her organizasyonuna yansıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından her yıl düzenlenen CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri Töreninin altıncısı, İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Gecede CHP Genel Başkanı Özgür Özelin ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlunun ön saflarda yer aldığı görülürken geceye CHPnin eski Genel Başkanlarından Altan Öymen ve partinin ağır toplarından eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler katıldı.

KEMAL KILIçDAROĞLU

İstanbulda gerçekleşen ve sosyal medya paylaşımlarına coşkulu karelerin yansıdığı Vefa Gecesine eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun katılmaması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu daha önce de CHPnin aday tanıtım toplantısına katılmamıştı. Kemal Kılıçdaroğlunun söz konusu toplantıya davet edilip edilmediği merak konusu oldu.

KRİZ GECEYE YANSIDI

Gecede CHP İstanbul İl Başkanı Özgür çelik, CHPnin eski genel başkanlarından Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın gibi isimler hazır bulundu. Vefa Gecesine eski genel başkanları bulunduğu halde Kılıçdaroğlunun katılmaması CHPdeki krizin geceye yansıması şeklinde yorumlandı.

Ana Sayfaya Git