CHP'de seçime dönük çalışmalar devam ediyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yarın seçim olacakmış gibi hazırlık yaptıklarını belirterek, "Örgütle ilgili, örgütün performansını ölçen, örgütün sahadaki çalışmasını artırmaya çalışan, onları teşvik eden bir yöntem izliyoruz." dedi.

Haberler 17.04.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salc, dinamik bir örgüt yaps oluturmak için çalmalar aralksz sürdürdüklerini belirtti.

Genel Bakan Kemal Klçdarolunun talimat dorultusunda oy alamadklar illere ayr bir önem verdiklerini vurgulayan Salc, az oy alnan bölgelerdeki il bakanlaryla sürekli toplantlar düzenlediklerini ve sorunlar masaya yatrdklarn söyledi.

Salc, Yarn seçim olacakm gibi seçime hazrlanmak durumundayz. Örgütle ilgili, örgütün performansn ölçen, örgütün sahadaki çalmasn artrmaya çalan, onlar tevik eden bir yöntem izliyoruz. dedi.

Örgüte dönük çalmalar yaparken, üye kaytlarna da ayrca önem verdiklerini dile getiren Ouz Kaan Salc, genel merkez kaytlarndan yola çkarak üyeleri bulunmayan köy ve beldelere kadar tespitler yaptklarn, oy çkmayan sandklar tek tek incelediklerini ifade etti.

Salc, Üyemiz olmayan mahallemiz ve köyümüz kalmayacak. Parti programn bilen, partiye gönül vermi, sokaa çktnda kendini dinletebilen kiilerin partiye üye olmas bizler için kymetli. deerlendirmesinde bulundu.

SANDIK GÖREVLENDRMESN MDDEN YAPIYORUZ

Seçim güvenlii açsndan sandk görevlendirmesinin önemine deinen CHP Genel Bakan Yardmcs Ouz Kaan Salc, sandk örgütlenmesinin planlamasn da imdiden yaptklarn bildirdi.

Mahalle mahalle, sandk sandk üyelerin görevlendirmesini belirlediklerini aktaran Salc, unlar kaydetti:

Sandk banda önümüzdeki ilk genel seçimde görev alacak arkadalar imdiden belirliyoruz. Önümüzdeki ilk seçimde görevlimizin olmad sandk kalmayacak. Sandk güvenlii dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri. Örgütlerimizin sahada vatandaa partimizin politikalarn, partimizin çözüm önerilerini anlatyor olmalarn da ayrca önemsiyoruz elbette. CHPli belediyelerimizin yapt hizmetlerin anlatlyor olmas önemli. Toplumun en küçük parças olan mahalleler ve buralarda kurulan balar vatandaa etkili dokunabilmek adna çok önemli.

Ana Sayfaya Git