CHP'den zehir zemberek sözlerle istifa etti!

Muharrem İnce’nin başlattığı “Memleket Hareketi” çatısı altında bir süredir siyasi faaliyetlerini yürüten CHP önceki dönem Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, partisinden istifa etti. Memleket Partisi Edirne İl Başkanlığına getirildiği öğrenilen Bozkurt, istifa gerekçesini “CHP’de antidemokratik, siyaset mühendisliğine dayalı yönetilmesidir” sözleriyle açıkladı.

Haberler 24.03.2021 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP önceki dönem Edirne l Bakan olan Oktay Bozkurt, CHPden istifa ettiini açklad. Bir süredir Muharrem ncenin Memleket Hareketi sloganyla balatt yeni parti kurma çalmalarnda yer ald bilinen Bozkurt, istifa gerekçelerini de sralad.

STFA GEREKçES ANTDEMOKRATK YÖNETM

Bozkurt, gerekçelerini öyle açklad CHPden istifa ediyorum. stifamn gerekçesi; CHPnin antidemokratik, siyaset mühendisliine dayal yönetilmesidir. CHP, halkn partisi özelliini yitirmi, bir zümre partisi olmutur.

Parti yönetimi ve örgüt ileyii genel bakann keyfiyetinde ekillenmektedir. CHPnin ülkeyi demokratik, saydam, dürüst yönetme iddiasnn sözde kald gün gibi ortadadr. Halkm inandrc, güvenilir, sorunlarna çözüm getirecek bir parti arayndadr.

Mevcut parti yönetimi nedeniyle CHPnin halkn beklentilerine cevap vermesi mümkün gözükmemektedir. Bu artlar altnda CHPyi yöneten zümreye boyun emek, zaman ve enerji kaybdr.

CHP çats altnda birlikte çalma frsat bulduum il ve ilçe bakanlarna, üstlendiim her görevde beni barna basan CHP üye ve yurttalara, çabalarma verdikleri kattklar için çok teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git