CHP’li Milletvekili Adayları, Ücra Köylerde Seçim Çalışması Yaptı

CHP’nin 27. dönem milletvekili adayları, Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesine bağlı ücra köylere giderek seçim çalışması yaptı.

Haberler 20.06.2018 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl ve milletvekili genel seçimlerinin yaplaca 24 Haziran seçimleri için son dönemece girilirken milletvekili adaylar da dur durak bilmeden seçim çalmalarna devam ediyor. Seçim çalmalar kapsamnda sabah saatlerinde yola çkan CHP 27. dönem Diyarbakr 1. sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal ve 4. Sra milletvekili aday Ahmet Özgüvercin, kalabalk partili grubuyla çermik ilçesine giderek 7. sra milletvekili aday Denizcan Eiyok ile buluarak çüngü ilçesine geçti.

LçE GEZLER

çüngüte ilçe tekilatyla bir araya gelen milletvekili adaylar ve partililer oluturduklar konvoyla çüngü ilçesinin ücra köylerine doru yola çkt. Önce Karakaya barajna giden ve çalanlarla bir araya gelip bayramlarn tebrik eden milletvekili adaylar ve partililer buradan ayrldktan sonra Malkaya köyünü ziyaret etti. Köy kahvehanesinde köylülerle bir araya gelen milletvekili adaylar, köylülerle bayramlatktan sonra ülkenin içinde bulunduu durumla ilgili uzun bir sohbet gerçekletirdi. Köylülerle hatra fotoraf çektirdikten sonra Malkaya köyünden ayrlan milletvekili adaylar, çüngü ilçe merkezinde bir süre dinlendikten sonra ilçeye bal Geçit köyüne geçti. Burada köylülerin youn ilgisiyle karlaan milletvekili adaylar köy kahvehanesinde köylülerle sohbet etti. Köy yollarnn bozuk ve ilçe merkezine uzak olmas nedeniyle seçim dönemleri de dhil siyasilerin kendileri hiçbir dönemde ziyaret etmediini anlatan köylüler, milletvekili adaylarnn ziyaretlerinden duyfuklar memnuniyeti ifade ettiler.

EN ÜCRA KÖY

Köy ziyaretlerini tamamlayp Diyarbakr kent merkezine dönen milletvekili adaylar Yeniehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir süre dinlenen milletvekili adaylar, akam saatlerinde Kayapnar ilçesinde bulunan Forum Diyarbakr AVMye giderek AVM esnaf ve ziyaretçilerine kendilerini tantarak 24 Haziranda yaplacak Cumhurbakanl ve milletvekili genel seçimleri için destek istedi.

Ana Sayfaya Git