CHP'li Özkoç: Millet İttifakı iktidara geldiği gün ne yapacağını biliyor

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, "Millet İttifakı iktidara geldiği gün ne yapacağını biliyor. Türkiye'de yatırım yapan tüm iş insanları eşit rekabet koşullarına sahip olacak" dedi.

Haberler 07.01.2022 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPli Özkoç, TBMMde düzenledii basn toplantsnda, hükümetin ekonomi politikasn eletirdi. Özkoç, döviz garantili mevduat hesabnn tutumadn, kimsenin dolarn bozdurmadn belirterek, Merkez Bankas dolarlar satmak zorunda kald diye konutu.

Engin Özkoç, dün akam TBMM Genel Kurulunda bir yasann kabul edildiine deinerek, Limanlardan bahsediyorum. Antalya limanlarn kim iletiyor? Katarllar. Bizden daha önemli olan Katarllarn, Erdoan için karl nedir? AKP ve MHP Yaasn Katar diyorlar, ellerini kaldryorlar. halesiz, bedeli belli olmayan, hukuksuz bir ekilde Katara 49 yla çkaran kanunu yasal olmayan ekilde Meclisten geçirdiler. CHP ne yapacak? 2 gündür onlara kar muhalefet ediyoruz, tartyoruz. Bu yasay engellemek için mücadele ediyoruz. Milletvekillerimize 50 kii burada kalsn, gerisi Türkiyeye bunu anlatsn diyoruz. Bu yasa çksn, derhal Anayasa Mahkemesine ikayet edeceiz. Millet ttifak iktidara geldii gün ne yapacan biliyor. Türkiyede yatrm yapan tüm i insanlar eit rekabet koullarna sahip olacak. Örenciler için bitirilmemi yurt kalmayacak. YÖK kaldrlacak, üniversiteler özerk olacak dedi.

CHPli Özkoç, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Utanmadan, sklmadan sokaklara döküleceklermi, meydanlara döküleceklermi. Siz 15 Temmuzu görmediniz mi? Nereye dökülürseniz dökülün. 15 Temmuzda sokaa dökülenlere bu millet nasl dersini verdiyse siz de dökülün, siz de ayn dersi evvelallah alrsnz sözlerinin hatrlatlmas üzerine, Erdoan kimin için diyor? CHP için diyor. Ben de Recep Tayyip Erdoana diyorum ki ktidara gidiyoruz Recep Tayyip Erdoan, süpürdüün yer iktidar diye konutu.

Ana Sayfaya Git