CHP'li Öztrak: Kanal İstanbul aslında Katar İstanbulmuş

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul projesinin yapılacağı bölgedeki arazileri Katarlıların satın alması konusunda sert açıklamalarda bulundu. "Kanal İstanbul deyip duruyorlardı. Bir de baktık aslında Kanal İstanbul değil Katar İstanbulmuş!" diyen Öztrak, "Tank Palet fabrikasını Katar'a peşkeş çektiniz, taşı toprağı Katar'a verdiniz ama ne aldınız? Bir uçan saraya ödenen bu bedel çok fazla." ifadelerini kullandı.

Haberler 17.12.2019 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziraat Bankasnn Simit Saraynn hisselerini devralmas ile ilgili de konuan Öztrak Ziraat Bankas imdi kalkm simitçilie soyunuyor. Hükümete yakn olduu söylenen bir firma için milyonlarca dolarlk kurtarma operasyonu yaplyor. Merak ediyoruz, bu operasyonu yapabilmek için Ziraat Bankas ne kadar kefalet ald? Hükümetin gündemin aslnda içi yok, esnaf yok, varsa yoksa yanda, varsa yoksa rant! eklinde konutu.

Öztrakn konumasndan satr balar

SZLK

Etiketlere müdahale eden, enflasyon rakamlarn makyajlayan iktidarn isizlik rakamlar üzerinde karartmalar uyguladna dair birtakm iaretler var.

Geçen yla göre i arayanlarn says dümü. Heralde sarayn damadna ayp olmasn, kaynpederine ayp olmasn diye insanlar i aramaktan vazgeçmiler.

Sarayn vaadi 2,5 milyon kiiye i vermekti. sizler ordusuna katlan her 100 vatandamzn 76s son 1 ylda iini kaybedenlerden oluuyor. Dünyann hangi yerinde 2,5 milyon istihdam vaadinde bulunup 623 bin kiiyi isiz brakan iktidar o koltukta oturabilir?

Bu ülkenin umudu gençlerimize i veremiyoruz. Genç isizlii geçen yla göre 4,5 puan artarak yüzde 26,1 oldu. 20-29 ya arasndaki gençlerimizde ne okulda ne ite olanlarn says 308 bin kii artarak 4 milyon 213 bin oldu.

Her 100 isiz yurttamzdan 27si üniversite mezunu. Son derece derin ve yapkan bir isizlik sorunu ile kar karyayz. Ekonomik kriz artk büyük irketleri de sarsmaya balad. çiftçi, esnaf, i insan perian.

ZRAAT BANKASININ SMT SARAYINI SATIN ALMASI

Ziraat Bankas imdi kalkm simitçilie soyunuyor. Hükümete yakn olduu söylenen bir firma için milyonlarca dolarlk kurtarma operasyonu yaplyor. Merak ediyoruz, bu operasyonu yapabilmek için Ziraat Bankas ne kadar kefalet ald? Hükümetin gündemin aslnda içi yok, esnaf yok, varsa yoksa yanda, varsa yoksa rant!

KANAL STANBUL TARTIMASI

Kanal stanbul deyip duruyorlard. Bir de baktk aslnda Kanal stanbul deil Katar stanbulmu! Tank Palet fabrikasn Katara peke çektiniz, ta topra Katara verdiniz ama ne aldnz? Bir uçan saraya ödenen bu bedel çok fazla.

Ana Sayfaya Git