CHP'li Öztrak: Yönetimi belirlemede tercih hakkı, aziz milletimizde

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, "İyi bir yönetimle bu devletin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Yönetimi belirlemede tercih hakkı tertemiz oylarıyla bir tek aziz milletimizdedir'' dedi.

Haberler 04.05.2020 - 23:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Bakan Kemal Klçdarolu bakanlnda, parti genel merkezinde topland. Toplant srasnda basn toplants düzenleyen CHPli Faik Öztrak, koronavirüs salgnyla mücadelede, hem dünyada hem de Türkiyede belli bir aamaya gelindiini kaydetti. Öztrak, artk salgndan çk ve yeni normalleme stratejilerinin konuulmaya balandn belirterek, CHP olarak biz de hayatn bir an önce normallemesini elbette arzuluyoruz. Ancak salk çalanlarmzn, günlerdir evinde oturarak, iinden, gelirinden olan insanlarmzn fedakarlklar sorumsuz bir çk stratejisiyle heba edilmemelidir. Dünya salgndan çk sürecindeyken biz 2nci salgn dalgasna yakalanrsak bunun yol açaca can kayplar ve kaçracamz ekonomik frsatlar çok büyük olacaktr diye konutu.

TÜRKYE çOK BÜYÜK ÜLKE

Sözcü Öztrak, CHP lideri Klçdarolunun talimat ve genel merkezin koordinasyonuyla bata partisinin 11 büyükehir belediyesi olmak üzere tüm belediyelerin canla bala çaltn belirterek, Milletimizin umutsuzlua kaplmasna yer olmadn, milletimizin çaresiz olmadn verdikleri hizmetlerle gösteriyorlar. Ellerindeki snrl kaynaklarla vatandalarmza en iyi hizmeti veriyorlar, verecekler. Türkiye çok büyük bir ülkedir. Bu devlet çok büyük bir devlettir. yi bir yönetimle bu devletin üstesinden gelemeyecei hiçbir sorun yoktur. Yönetimi belirlemede tercih hakk tertemiz oylaryla bir tek aziz milletimizdedir dedi.

Ana Sayfaya Git