CHP'li Tezcan: CHP'nin, hiçbir yere verecek emanet oyu yoktur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partisinin baraj altında kalmaması için HDP'ye destek verdiği iddiasına, "Cumhuriyet Halk Partisi, hayır kurumu değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin, hiçbir yere verecek emanet oyu yoktur" dedi.

Haberler 08.06.2018 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, Adyamanda partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. CHP l Bakan Hakan Deniz çakmakn de elik ettii Tezcan, burada gazetecilerin sorularn yantlad.

Tezcan, CHPnin, baraj altnda kalmamas için HDPye destek verdii iddiasna ilikin Cumhuriyet Halk Partisi, hayr kurumu deildir. Cumhuriyet Halk Parti, bir siyasi partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, iktidara talip bir siyasi partidir. Cumhuriyet Halk Partisinin, hiçbir yere verecek emanet oyu yoktur. Her parti kendi seçmeninin oyunu alr, kendi programyla oyunu alr. Bizim burada aslan gibi milletvekili adaylarmz var, onlar parlamentoda Adyamann derdini anlatacaklar. Biz bir fazla milletvekili çkartmann peindeyiz. O yüzden hiçbir yere emanet verecek oyumuz yoktur. Biz hayr kurumu deiliz, herkes bunu böyle bilsin, kald ki; ben HDPnin de baraj sorunu olduunu düünmüyorum dedi.

Ana Sayfaya Git