CHP'li Torun'dan "Halkımız bizi çalışırken de tatil yaparken de görecek" açıklaması

"Halkımız bizi çalışırken de tatil yaparken de görecek. Bütün hizmetlerimizi de görecek, bütün ihalelerimizi de görecek, bütün atamalarımızı da görecek. Bizde gizli saklı yok"

Haberler 29.08.2019 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Yardmcs Seyit Torun, Halkmz bizi çalrken de tatil yaparken de görecek. Bütün hizmetlerimizi de görecek, bütün ihalelerimizi de görecek, bütün atamalarmz da görecek. Bizde gizli sakl yok. ifadelerini kulland.

Torun, yazl açklamasnda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolunu iaret ederek, Ben böyle tatil yapmadm. dediini hatrlatt.

Tabii ki canla bala çalacaz ama bu çalanlarmzn tatil hakkn gasbetmenin etmenin ya da halkmzn kaynaklarn saa sola peke çekmenin örtüsü olmayacak. Hizmetimiz de effaf ve yasalara saygl, tatilimiz de effaf ve yasalara uygun olacak. vurgusu yapan Torun, CHP olarak liyakatli, eit, saygl, hesap verebilir bir hizmet sözü verdiklerinin altn çizdi.

Torun, unlar kaydetti:

Halkmz bizi çalrken de tatil yaparken de görecek. Bütün hizmetlerimizi de görecek, bütün ihalelerimizi de görecek, bütün atamalarmz da görecek. Bizde gizli sakl yok. imizi de görecek, tatilimizi de görecek. Biz, sadece belediyelerde deil, tüm i yerlerinde tüm halkmza aklc, demokratik çalma ortamlar vadediyoruz. nsanlarn iini laykyla stressiz bir ekilde yapabildii, iini yaparken bask görmedii, torpilli olann deil layk olann yükseldii ve herkesin ama herkesin çoluu çocuuyla tatil yapabildii bir çalma yaam vadediyoruz.

Hafta sonu tatili, yllk tatil, 8 saatlik çalma, salk sigortas ve emekli olma gibi imkan ve haklarn çalanlarn uzun süre verdii mücadele sonras elde edildiini anmsatan Torun, çalanlarn hiçbir hakkn sorgulatmayacaklarn, kölelik düzenine asla geri dönülemeyeceini vurgulad.

Ana Sayfaya Git