CHP’nin Abant kampı sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Abant’ta 2 gün boyunca süren TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda açıklama yapan Grup Başkanvekili Engin Altay, “Bu çalışmadaki veriler Merkez Yönetim Kurulu’nda politika notlarına dönüştürülecek” dedi.

Haberler 04.10.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00


Cumhuriyet Halk Partisinin dün Abant Tabiat Parknda balayan ve kinci yüzyla doru, doru strateji temasyla yaplan TBMM Grubu 27. Dönem 4. çalma ve Deerlendirme Toplants bugün öle saatlerinde sona erdi. Basna kapal geçen toplantnn ardndan CHP Grup Bakanvekili Engin Altay 2 gün süren toplantyla ilgili açklamalarda bulundu.

3 temel konu ön plandayd
Toplantda 3 temel konunun ön planda olduunu ifade eden Engin Altay, Bu toplantda hem önümüzdeki yasama ylndaki meclis çalmalarmzda arlk vereceimiz konular, gündeme getireceimiz konular, Türkiyenin temel sorunlar ile ilgili yaklamlarmz ve perspektifimizi ortaya koyduk. Milletvekillerimizin sahada yaz boyunca ve öncesinde Anadolunun her yerinde dolaan milletvekillerimizin oradaki görü ve intibalarn aldk. Onunla beraber üç temel konu ön plandayd. Birincisi hiç üphesiz güçlendirilmi parlamenter sistemle ilgili deerlendirmeler. Zaten bir taslak çalmamz, hazrlmz var. Bu çalma üzerinde enine boyuna deerlendirmeler yaptk. Ondan sonra ekonomik buhran dier çok önemli, hatta en önemli konumuzdu. Ve rayndan çkan d politika. Maalesef üzülerek bunu söylüyorum. Bu konuda da önemli deerlendirmeler yapld dedi.

Milletvekilleri gezmeye devam edecek
çalmalarn parti notlarna dönütürüleceini ve milletvekillerinin gezilere devam edeceini belirten Altay, O çalmada hem milletvekillerimiz bilgilendirildi hem parti yönetimi ve biz grup yönetim olarak milletvekillerimizin görü ve önerilerinden yeni yasama ylnda istifade etmek üzere onlar toplayarak bir deerlendirme, bir rota omurgas ortaya koyduk. Bu çalmadaki veriler Merkez Yönetim Kurulunda politika notlarna dönütürülecek. Milletvekillerimiz bu dönemde de Anadoluyu ve Rumeliyi kar kar gezmeye devam edecekler ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git