CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, 50 ilde miting yapacak

Seçim kampanyasını 4 Mayıs'ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor

Haberler 13.05.2018 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seçim kampanyasn 4 Maysta Birinci Meclis önünden balatan CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nce, 24 Hazirana kadar 50 ilde miting yapmay planlyor.

Genel Bakan Kemal Klçdarolu tarafndan 4 Maysta CHPnin cumhurbakan aday olarak açklanan ncenin mitingileri sürüyor.

Seçim kampanyasn Ulustaki Birinci Meclis önünden balatan nce, ilk büyük mitingini memleketi Yalovada gerçekletirdi.

Daha sonra srasyla Edirne, Hakkari ve Rizeye giden nce, dün geceyi ise bir televizyon programna katld Antalyada geçirdi. Bugün kahvaltda Afyonkarahisarl gazetecilerle bir araya gelen nce, Dinar ile Denizlinin Bozkurt ilçelerinde vatandalarla bulutu.

Akam saatlerinde Denizli kent merkezinde miting düzenleyecek olan nce, yarn da Manisa merkez ve Somada olacak.

- Konya, Aksaray, Amasya

Özel uçak kullanan Muharrem ncenin pazartesi günü Konyada olmas bekleniyor. nce, ilk olarak Ereli ilçesine gidecek, daha sonra kent merkezinde halka hitap edecek.

15 Maysta Aksaray ve Nidede miting yapacak Muharrem nce, ramazan aynda da miting programlarna devam edecek.

nce, 18 Maysta Krklareli ve Tekirdada olacak. ncenin akam saatlerinde ise stanbul Avclarda bir iftar programna katlmas bekleniyor.

- 19 Maysta Samsun

Muharrem nce, Atatürkün Samsuna ayak bast tarih olan 19 Maysta Samsunda olacak.

Ayn gün Sinopta halka seslenmesi beklenen nce, 20 Maysta Osmaniye ve Adanada miting yapacak.

l mitingleri öncesinde baz ilçe ziyaretlerinde de bulunacak olan Muharrem nce, 24 Hazirana kadar 50 ilde miting yapmay planlyor.

- Klçdarolu, salon toplantlarna katlacak

Daha çok salon toplantlarna katlmas beklenen Genel Bakan Kemal Klçdarolunun ise nceye destek ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partisine oy istemek amacyla stanbul, zmir, Ankara gibi büyükehirlerde snrl sayda miting yapaca belirtiliyor.

Klçdarolunun, nce ile beraber baz mitinglere katlmas da bekleniyor.

Öte yandan Genel Bakan Klçdarolu, milletvekili adaylar üzerindeki çalmalarn çevre Sokaktaki parti okulunda sürdürüyor. Klçdarolunun milletvekili listesinin 21 Maysta Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilmesinin ardndan, daha fazla sahada olaca ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git