Cumhurbaşkanı Erdoğan: Freni patlamış kamyon gibiler

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Çorum'da yaptığı konuşmada, “Ana muhalefet partisinin görevi FETÖ'nün safsatalarına borazanlık yapmak mıdır? FETÖ'nün katillerini aklamak mıdır? Dürüst ol.

Haberler 11.04.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan, Babakan darbe operasyonunu örtmeye çalyor diyor. u anda tüm FETÖcüleri cezaevine atan kim? Bir hukuk süreci iliyor. Bundan sonras yargya ait. Sen bunlar görmüyor musun? Biz karakterli insanlarz. Biz bu milletin faydas neyse onun için çalacaz. Freni patlam kamyon gibiler. Bir gün FETÖcü, dier gün bölücü örgütle arkadalk yapyorlar dedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan düzenlenen toplu açl programna katlmak üzere çoruma geldi. Cumhurbakan Erdoan Abide Kavanda düzenlenen açl törenine katld. Tören alannn çevresi Cumhurbakan Erdoann afileri ve Türk Bayraklar ile süslendi. Burada konuma yapan Erdoan, çorumun Cumhurbakanl seçimlerinde kendisine yüzde 64 oy verdiini belirterek teekkür etti. 16 Nisanda referandumda evet oylarnda rekor beklediini ifade eden Erdoan, 16 Nisan, demokrasi ölenimiz imdiden mübarek olsun. Bu vesileyle bir müjdemi sizlerle paylamak istiyorum; skilip, Alaca ve Osmanck lçelerimize bu yl, Dodurga, Mecitözü ve Ouzlar lçelerimize 2019 ylnda doalgaz veriyoruz. çorumun ilçelerini de doalgazn rahatlyla tantryoruz. sviçreden Amerikaya talyaya kadar dünyann birçok ülkesinde çorumlu kardelerimizin ürünleriyle karlayoruz. çorumun taleplerini çok iyi biliyorum. Hiçbir ilimize üvey evlat muamelesi yapmyoruz. Bizim gözümüzde 81 vilayetimizin tamam eittir diye konutu.

çORUMUN KAHRAMAN EVLATLARI DESTAN YAZDI

Milletin gönlüne girmeden iktidarda kalnamayacan dile getiren Erdoan, Yoksa yaptn i sadece koltuu igal etmektir. çorum ehit ve gaziler diyardr. stiklal Savamzda en fazla ehit veren illerimizden olan çorumun 1510 istiklal madalyas var. Bugün de çorumlu yiitler, kim var denildiinde ben varm diyerek öne çkar. Milletin istikbali söz konusu olduunda ilk safta onlar çarpyor. 15 Temmuz darbe giriiminde çorumun kahraman evlatlar destan yazd. O gece 13 çorumlu kardeimiz darbeciler tarafndan kalleçe katledildi. Dostum Erol Olçok bunlardan biridir. Abdullah Tayyip ite bu yiitlerden biridir diye konutu.

SEN NYE KAçIP GTTN?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Bakan Kemal Klçdarolunun katld bir televizyon programnda bir eyler söylediini dile getiren Cumhurbakan Erdoan, FETÖnün gazetelerinde Türkiyede darbe olsa tankn üzerine ilk defa ben çkarm diyordu. Bugün Sabah Gazetesini okudunuz deil mi? Bütün görüntülerde VIPten nasl kaçtn görüyorsunuz. Saat 23.15 kaçyor. Ben de yaklak 03.30 gibi oradaydm. imdi o programda diyor ki; Sayn Cumhurbakannn koruma müdürleri haber verseydi ben kendilerini beklerdim diyor. Ey Klçdarolu ben bütün milletime çary yaptm. Benim milletim meydanlara döküldü. Senin geldiin havalimannda da onbinler vard. Sen niye kaçp gittin. Bakrköy Belediye Bakannn evine gideceine vatandanla orada kalaydn ya. Neden kaçtn. Bu i kürekle deil yürekle olur. Ben diyor açklamalarm yaptm darbeye karym diyor. 7 Austos Yenikapya ben kendisini davet ettim. lk bata olumsuz cevap geldi. Fakat o kadar sktrdlar ki onu, son gün geliyorum dedi. Sonra açklama yapt. Ben Yenikap ruhunu paylamyorum dedi diye konutu.

Cumhurbakan Erdoan, Darbeciler, hainler sadece sizlerin kahraman evlatlarnn kanna deil benim de yüreimden canmdan bir parça kopardlar. Buradan bir kez daha bir hilal uruna batan günelerimiz olan aziz ehitlerimize Allahtan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim onlar Peygamber efendimize komu eylesin. Bu vesileyle bugün kutladmz polis haftas nedeniyle polis tekilatmzn tüm ehitlerine rahmet diliyorum. u anda teröristler kaçacak delik aryorlar. Bizde kovalyoruz. Sonuna kadar kovalayacaz dedi.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun kontrollü darbe dediini hatrlatan Erdoan öyle devam etti:

Kardelerim bunun bu yapt ilk deil. çkp 80 milyondan özür dilemek yerine suç bastrmaya çalyor. Delikanlca hatasn kabullenmek varken yeni hezeyanlara giriyor. Sen nasl bir adamsn? nsanda biraz yüz olur. nsanda 249 ehide kar sayg olur. nsann gece boyu sokaklarda tanklara gösünü siper edenlere kar sayg olur. Bak Tayyip Erdoan vatandalaryla birlikte F16lar üzerimizden geçerken biz Yeilköyde oturduk operasyonu yönettik. Ertesi gün ölene doru bu i bitirildi. 29 gün sabahlara kadar benim milletim meydanlardan kopmad. Ana muhalefet partisinin görevi FETOnun safsatalarna borozanlk yapmak mdr? FETOnun katillerini aklamak mdr? Dürüst ol! Cumhurbakan Babakan darbe operasyonunu örtmeye çalyor diyor. u anda tüm FETÖcüleri cezaevine atan kim? Bir hukuk süreci iliyor. Bundan sonras yargya ait. Sen bunlar görmüyor musun? Biz karakterli insanlarz. Biz bu milletin faydas neyse onun için çalacaz. Freni patlam kamyon gibiler. Bir gün FETÖcü dier gün bölücü örgütle arkadalk yapyorlar.

Ana Sayfaya Git