Cumhurbaşkanı Erdoğan: Harekat her an başlayabilir

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Kazan Soda Elektrik Fabrikası açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK en kısa sürede Afrin ve Münbiç meselesini Allah'ın izniyle halledecektir. Harekat her an başlayabilir." dedi.

Haberler 16.01.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Suriyede, Irakta ve Avrupada yaanan hadiselerin hiçbiri bu fotoraftan bamsz deildir. Ne yaparlarsa yapsnlar bizi engelleyemeyecekler. Türkiye artk yerini konumunu bilsin diyor bazlar. Tamam da biz Türkiyeyiz ya. Biz sradan bir çadr devleti deiliz. Bu millet küllerinden domu bir millet. imdi kç kirli bazlar Suriyede kalkp bize tehdit sallyor. Türkiyeyi kendi kabuuna çekmek istiyor. Kusura bakmasnlar. PYDymi, YPGymi, DEAm, topunuz gelin, ne olursanz olun tepenize ineceiz. Bunun baka çaresi yok. u anda zaten obüslerle vuruyoruz. Vurmaya da devam edeceiz. Kabuumuza çekilip de sizin vurmanz m bekleyeceiz.

HAREKAT HER AN BALAYABLR

DEA denen terör örgütünü bir baka terör örgütü ile yok etmeye çalmanz asla kabul etmiyoruz dedik. Stratejik ortaksak, model ortaksak bu ii bizimle yapmak zorundasnz. Bir terör örgütü bir baka terör örgütü ile yok edilemez. Bizim dediimiz noktaya da gelecekler. Biz kendi kararmz kendimiz verdik, veriyoruz u anda da operasyonlar devam ediyor. Biz Türkiyeyiz. Biz Türk milletiyiz. Bu böyle bilinsin. Bizim çok zengin doal kaynaklarmz, petrolümüz, gazmz, altnmz olmayabilir. Burada olduu gibi bizim de trona madenimiz var. Bor madenimiz, var, kömürümüz var, baka madenlerimiz var. Hepsinden öte zekamz var. dedi.

MÜTTEFKLERMZ GÖRECEKTR

Cumhurbakan Erdoan, Müttefikimiz dediimiz bir ülke tüm ikazlarmza ramen snrlarmz boyunca bir terör ordusu kurmakta srar ediyor. Türkiye snr boyunca kurulacak bir terör yaplanmasnn Türkiyeden baka hedefi olabilir mi? Amerikann artk niyetini açkça ifade etmesinden memnuniyet duyarz. Bir ülkenin bandaki kii, yetkilileri, sorumlular bize beraber mücadele edeceimizi söylüyorsa bu bizim için anlaml bir sözdür. Aksi ortaya çkana kadar da biz bu söze bal kalrz. Bize düen bu terör ordusunu daha domadan bomaktr. Orada 30 bin kiilik bir terör örgütü kurmu. Terör örgütünün üslerindeki bayraklar kendiniz indirin ki, biz size teslim etmek zorunda kalmayalm. TSK en ksa sürede Afrin ve Münbiç meselesini Allahn izniyle halledecektir. Harekat her an balayabilir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git