Cumhurbaşkanı Erdoğan : Ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları çok açık

CUMHURBAŞKANI ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizi vururlarsa sert karşılık veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanlı tokadı yememiş oldukları da çok açık. Türkiye'yi canlarının istedikleri gibi girip çıktıkları, her türlü hoyratlığı yapıp hesap vermedikleri yerlerle karıştırıyorlarsa çok yakında öyle olmadığını da göreceklerdir." dedi.

Haberler 14.02.2018 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Ülkemizin snrlar boyunca büyük bir mücadele verdii bir dönemde sizlere hep birlikte çok önemli görevler düüyor. TBMM sradan bir kurum deildir. 15 Temmuzda darbecilerin karsna dikilmi bir Meclistir. Bugün de öncü ve örnek bir duru sergileyen gazi Meclisimizin tüm üyelerine milletin adna teekkür ediyorum. TBMM 16 Nisan halkoylamas ile kabul edilen yönetim sistemi deiiklii konusundaki dirayetli tutumu ile önceliinin millet olduunu göstererek ayrca bir takdiri hak etmitir dedi.

BR ÖLÜRÜZ BN DRLRZ

Türkiye bir çadr devleti deildir diyen Cumhurbakan Erdoan, Bir ölürüz bin diriliriz. Bu böyle bilinmeli. Eer biz NATOda berabersek NATOnun kendi yürüyen maddeleri neyse Türkiyenin buna ne kadar uymas gerekiyorsa ABDnin de o kadar uymas gerekir. unun da bilinmesini istiyorum. Türkiyenin cumhurbakan olarak NATO eittir Amerika Birleik Devletleri deildir. NATOda tüm ülkelerin her biri ABD ile eittir. Sen kalkar da bir YPGyi, bir PYDyi bize göre bu terör örgütü deildir diyorsan geç onu bir tarafa, senin müttefikin olan bir ülkeye bu terör örgütü saldryorsa senin NATO mensubu olarak bunun karsnda durman gerekir diye konutu.

SURYEDEK DEA TYATROSU

Cumhurbakan Erdoan, Senin Suriye ile ne snrn var, alakan var. Sen imkanlarn olduu için buraya rahat rahat geliyorsun. Paraysa para veriyorsun. lk gelen bilgiler 550 milyon dolar. Bunun 3 milyar dolara kadar çkaca da dolayl olarak konuuluyor. DEAla siz u ana kadar ne mücadelesi verdiniz. Kaç tane DEAly yok ettiniz veya nereye sevk ettiniz? Biz bölgede kimin kiminle ibirlii içinde olduunu gayet biliyoruz. Artk kimsenin DEA kullanmaya hakk yoktur. çünkü DEAla birlikte hareket ediyorlar. Suriyedeki DEA tiyatrosunun sonuna geldik. Hele hele bizi vururlarsa sert karlk veririz diyenlerin ömürlerinde hiç Osmanl tokad yememi olduklar da çok açk. Türkiyeyi canlarnn istedikleri gibi girip çktklar, her türlü hoyratl yapp hesap vermedikleri yerlerle kartryorlarsa çok yaknda öyle olmadn da göreceklerdir. dedi.

BZ BU DÜNYADA BÖYLE BR MANI BOACAK BR GÜç TANIMADIK, TANIMIYORUZ

Cumhurbakan Erdoan, Biz bu dünyada böyle bir iman boacak bir güç tanmadk, tanmyoruz. Birileri burada sadece masa banda hazrlanm projelerini uygulamaya çalyor olabilir. Biz ise tüm gücümüzle vatanmz koruyoruz. Onlar dünyevi çkarlarndan vazgeçmezken biz nasl olur da canmzdan aziz bildiimiz vatanmzdan, ezanmzdan, özgürlüümüzden vazgeçeriz. Ölürsek ehit, dönersek gaziyiz diyen bir milletin evlatlarnn üstesinden gelemeyecei güç yoktur dedi.

SYAS AHLAKIN VARSA çIKAR DERSN K BUNLAR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Cumhurbakan Erdoan, Tüm milletimizin baz gerçekleri bilmesi gerekiyor. Anamuhalefetin genel bakan neler söylüyor. Mensuplar neler söylüyor. Zaten u anda terör örgütünün uzants konumunda olan partinin temsilcileri neler konuuyor. Ülkemize her gün füzeyle havanla saldran YPG için terör örgütü deildir, vatann korumak için bir araya gelen bir oluumdur diyenlerle kar karyayz. Kendisine sorulduunda kem küm etmektedir. Evet YPGde, PYDde, DHKPCde terör örgütüdür diyememektedir. Siyasi ahlakn varsa çkar dersin ki bunlar terör örgütüdür. Sadece kendisinin deil partisinde bir çok kiinin aksi yönde beyanlar var. Son kurultayda adeta ödüllendirilerek yeniden parti yönetimine seçilen birisi var. Bu kii hayatta hiçbir eyden tiksinmedim ehitler ölmez vatan bölünmezden tiksinmediim kadar dedi. imdi ben bunu ortaya çkarmayaym m? Uykumdan uyandran ezan için camiyi basp imam m keseyim diyor. Ya hep söylüyoruz bu CHPnin cibilliyeti bu. Bunlar camilerimizi ahrlara çeviren, camilerimizi kökünden tarayp atanlar deil mi? dedi.

Ana Sayfaya Git