Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 yıldır kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, son 16 yılda kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan çalıştıklarını söyledi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceyi de eleştiren Erdoğan, "Kafasına bir kasket takmış, milletimi kandıracağını sanıyor. Benim milletim şekle bakmıyor, icraata bakıyor" dedi.

Haberler 08.06.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, Mersinin Tarsus ilçesinde, Tarsus Devlet Hastanesi ve Kazanl Turizm Bölgesinin temel atma törenine katld. Yarenlik Alannda vatandalara hitap eden Cumhurbakan Erdoan, bizzat takip ettii katrilyon liralk yatrmla hayata geçirilecek olan Kazanl Turizm Bölgesinin yeni Belek olacan kaydetti. 8 bin yatak kapasiteli olan Kazanl Turizm Bölgesinin bölge için bir krlma noktas olacan da anlatan Cumhurbakan Erdoan, Son 16 ylda ülkemizde çok büyük yatrmlar yaptk, kimseyi ötekiletirmeden, dlamadan çalyoruz. Ekonomimizi 3,5 kat büyüterek, ihracatmz 36 milyar dolardan 162 milyar dolara çkarttk. Milli gelirimizi 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çkartarak ülkemizi devler ligine çkarttk dedi.

MLLET KANDIRACAINI ZANNEDYOR

Bay nce diye hitap ettii CHPnin cumhurbakan aday Muharrem nceyi eletiren Cumhurbakan Erdoan, Geometrik olarak söylüyorum. Bay nce saray ykacakm. Senin genel bakann da söyledi, sonra kuzu kuzu geldi. Sen oraya gelemeyeceksin. Bu akam o sarayda 2 bin 500 muhtarmza iftar vereceim. Sonra da garip gurebay arlayacaz. Muhtarlarmzla Türkiyeye mesaj vereceiz. Tek adamlarn deil, muhtarlarn arland mekanlardr. Biz gittiimiz her yerde, yaptklarmz ya da yapacaklarmz anlatyoruz. Dierleri bizim projelerimizi engelleyeceklerini söylüyor. Dierleri, salk sigortasndan 18 ya altnn ücretsiz yararlandndan haberi yok. 18 ya alt ücretsiz yararlanyor salktan Bay Muharrem. Mekatronik mühendislii açacam diyor. Biz zaten bu bölümleri yllar önce açtk Bay nce. Bu bölümleri bitirip çalan mühendislerimiz zaten var. Onlar Türkiyeyi hala kendi braktklar yerde zannediyor. Dar çkmadklar, vatandan kapsn çalmadklar için Türkiyenin nereden nereye geldiini bilmiyorlar. Kafasna bir kasket takm, milletimi kandracan sanyor. Senin icraatn nedir ? Benim milletim ekle bakmyor, icraata bakyor.

Ana Sayfaya Git