Cumhurbaşkanı Erdoğan: Acilen bir öz eleştiriye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, " İçinde bulunduğumuz ekosistemi tahrib eden her adımın sonu felakettir. Acilen bir öz eleştiriye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sayın Kaplanoğlu'nun filmini bu açıdan da son derece Anlamlı buluyorum. Filme katkı veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberler 25.11.2017 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan Betepede gerçekleen Buday filminin Galasnda konutu. Cumhurbakan Erdoan, yönetmen Semih Kaplanolunun Buday filmine ilikin,Usta yönetmen ve senarist Semih Kaplonalunu yeni filminden dolay tebrik ediyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen nezaket fukaras ahslar da çkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap seviyeyi korumak iini en güzel ekilde yapmaya devam etmektir. Biz her frsatta merhametli büyüme diyoruz. Bunun için her platformda adaleti, dayanmay, kardelii savunuyoruz. Sadece teknolojik ve ekonomik büyümenin bir ülkenin gelecei için yeterli olmadn beeri kalknmann da elzem olduunu ifade ediyoruz. çevreye zarar veren her teknoloji ne kadar hayat kolaylatrc olursa olsun, aslnda namlusu insana dönmü bir silahtr. çinde bulunduumuz ekosistemi tahrib eden her admn sonu felakettir. Acilen bir öz eletiriye ihtiyacmz olduunu düünüyorum. Sayn Kaplanolunun filmini bu açdan da son derecea anlaml buluyorum. Filme katk veren tüm kurum ve kurulularmza teekkür ediyorum. Buday filminde görev alan kameramanndan teknisyenine kadar tüm sinema emekçilerimizi tebrik ediyorum dedi.

TÜM ÖRETMENLERMZE ÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Cumhurbakan Erdoan konumasnda öretmenlerin 24 Kasm Öretmenler Gününü tebrik etti. Erdoan, Tüm eitimcilerimizin 24 Kasm Öretmenler Gününü tebrik ediyorum. Tüm öretmenlerimize ahsm, milletim ve ülkem adna ükranlarm sunuyorum. Görevi banda ehit olanlar ile afetlerde kazalarda kaybettiklerimiz bata olmak üzere ebediyete intikal etmi öretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. Türkiyenin bugünlere gelmesinde en büyük pay öretmenlerimizindir. Ne yaparsak yapalm öretmenlerimizin hakkn ödemeyeceimizi çok iyi biliyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git