Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel'de

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya Başbakanı Angela Merkel ile NATO Zirvesi'nde 40 dakika süren görüşmesi sona erdi

Haberler 12.07.2018 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Heyetlerin birbirine takdimi öncesinde Merkel, Congratulations (Tebrikler) diyerek, Cumhurbakan Erdoan 24 Haziran seçimlerindeki baars dolaysyla tebrik etti

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Almanya Babakan Angela Merkel ile NATO Zirvesinde 40 dakika süren görümesi sona erdi.

Erdoan, Belçikann bakenti Brükselde yaplan NATO Zirvesi kapsamnda ikili görüme gerçekletirdi.

Bu kapsamda liderlerin ba baa görümeleri için ayrlan bölümde Bakan Erdoann, Almanya Babakan Merkel ile ikili görümesi TS 18.45te bitti.

Erdoan ve Merkel, 40 dakika süren görümeden önce, basn mensuplarnn görüntü ald srada, iki ülke heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Bu srada Almanya Babakan Merkel, Congratulations (Tebrikler) diyerek, Cumhurbakan Erdoan 24 Haziran seçimlerindeki baars dolaysyla tebrik etti.

Erdoann Türk heyetini takdimi srasnda Hulusi Akar da ngilizce olarak kendisini Milli Savunma Bakan olarak Almanya Babakan Merkele tantt.

Görümede, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar ve Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln da hazr bulundu.

Ana Sayfaya Git