Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı Çatalca'da geçirdi. Erdoğan bugün Çatalca Ulu Camii'nde Cuma namazı kıldı. Erdoğan daha sonra Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan'a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da eşlik etti.

Haberler 07.05.2022 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, ziyaret sonras belediye önünde toplananlara hitap etti. Erdoan, Yola çkarken bizim eitim, salk, adalet, emniyet, enerji, ulam, tarm, bütün bu alanlarda çok büyük sözümüz vard ve hamdolsun bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdik. Salkta, hastanelerimizde attmz admlarla, eitimde attmz admlarla Türkiyede 76 üniversitemiz varken u anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmad ilimiz yok. 81 vilayetin tamamnda artk üniversitemiz var. Yani benim Idrdaki kardeim, Hakkarideki kardeim, Mutaki kardeim, çocuunu üniversiteye göndermek için stanbula, Ankaraya deil. Artk Muta üniversite var. Idrda üniversite var. Artk oradaki üniversitelerde çocuklarn okutma ans var diye konutu.

STYORUZ K çATALCA ANINA YAKIIR BR HALE GELSN

Erdoan, çatalcay deerlendireceimiz zaman çatalcada da yine altyap, üstyapda birçok admlar attk. Sizler de bunu karlksz brakmadnz. Mesut kardeimizi çatalcaya Belediye bakan yapmak suretiyle yeni bir dönemi balattnz. nallah birçok admlardan sonra altyapyla beraber u anda bu yaz inallah karayollaryla birlikte burada çok ciddi bir asfaltlama çalmasna Mesut kardeimiz gelecek ve ulatrma bakanm Adil Bey de bugün yanmda. Birlikte yapacaklar çalmalarla artk böyle çukur, çamur vesaire olan bir çatalca olmayacak. Bu çatalcay da daha güzel bir hale yollaryla getirmi olacaz. u anda Ulatrma Bakanm gerekli bu noktada teminat verdi ve belediye bakanm da araç gereci temin ederek müterek bir çalmayla inallah çatalcamzn altyapsn da üst yapsn da bu nokta da gerçekletirmi olacaklar. Ve istiyoruz ki çatalca anna yakr bir hale gelsin ifadelerini kulland.

Erdoan sözlerini öyle sürdürdü:

Biliyorsunuz Tokatta bir mandadan bahsettik. imdi manda kalmad neredeyse. Meerse çatalca bu ite de çok mahirmi. Manda kayma, manda sütü. Bunlar çatalcada baya ileriymi, adeta marka. Temennimiz odur ki yani lider bir eyi söyledii zaman arkadan bu iin takibi balar. Takibi balad anda da millet artk bu noktada gücü, kuvveti toplar. nallah çatalcamz bundan sonra altyapsyla, üst yapsyla çok daha farkl bir gücü yakalayacak. Biz her zaman çatalcann yannda olmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git