Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havaalanı yolu üzerinde kendisini bekleyen vatandaşların daveti üzerine bir kafede Diyarbakırlılarla sohbet etti.

Haberler 05.06.2018 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Bu akam, burada diyar- huzuru gördüm. Artk huzur akamlar yayoruz. Rabbime hamdolsun. Ne güzel akamlar. Allah bunlar daim klsn inallah. dedi.

Partisinin mitingine ve kanaat önderleriyle iftara katldktan sonra kentten ayrlmak üzere havaalanna hareket eden Erdoan, güzergahnda kendisini bekleyen vatandalarn youn ilgisiyle karlat.

Erdoan için Bir arksn sen adl arky söyleyen Diyarbakrllar, Diyarbakr seninle gurur duyuyor sloganlar att.

Cumhurbakan Erdoan, davet üzerine bir kafede vatandalarla sohbet etti, fotoraf çektirdi ve burada bir bebei kucana alarak sevdi.

- Biz bu ayrmclklar yka yka geldik

Kafenin önünde toplanan vatandalara da hitap eden Erdoan, bugün muhteem bir Diyarbakr mitingi yaandn belirterek u anda Ankaraya doru gidiyoruz. Kanaat önderleriyle güzel bir iftar sofrasnda bir araya geldik. u anda da sizin bu cokunuz, heyecannz, hamdolsun Diyarbakrn farkl güzelliklere doru ilerlediini gösteriyor. Bu akam, burada diyar- huzuru gördüm. Artk huzur akamlar yayoruz. Rabbime hamdolsun. Ne güzel akamlar. Allah bunlar daim klsn inallah. dedi.

Cumhurbakan Erdoann 24 Hazirandan sonra bunu çok daha kalc klmaya var myz? sorusuna, Diyarbakrl vatandalar Varz. karln verdi.

Durmak yok yola devam. diyen Erdoan, Türkü, Kürtü, Laz, çerkezi, Gürcüsü, Abazas böyle bir ayrmclk yok. Benim için Türk neyse Kürt kardeim de odur. Biz bu ayrmclklar yka yka geldik. Devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Erdoan, 24 Haziranda yaplacak seçimlerin Türkiye için hayrlara vesile olmasn dileyerek vatandalarn Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramn tebrik etti.

Ana Sayfaya Git