Cumhurbaşkanı Erdoğan, "hudut kartalları"na seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda seslendiği hudut kartallarına, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır." dedi.

Haberler 09.05.2022 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HATAY - Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, telefonda seslendii hudut kartallarna, Ordumuz, u ana kadar hudut boylarnda en ufak bir yanla frsat vermedi. Ordumuzun siz deerli mensuplarn ahsm, milletim adna alklyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktr. dedi.

Milli Savunma Bakan Hulusi Akarn, Genelkurmay Bakan Orgeneral Yaar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutan Orgeneral Musa Avsever ile snr hattndaki inceleme ve denetlemeleri sürüyor.

Snrn sfr noktasnda hudut güvenliine yönelik alnan tedbirleri yerinde inceleyen Akar, beraberindeki komutanlarla ehit Yüzba lker Acar Hudut Karakoluna da gitti.

Buradaki incelemelerinin ardndan Mehmetçik ile öle yemeinde bir araya gelen Bakan Akar, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile telefonda görütü.

Telefondan hudut kartallarna hitap eden Cumhurbakan Erdoan, Bakan Akarn hudut hattndaki denetlemelerinin önemine iaret etti.

Mehmetçie görevinde baar dileyen Erdoan, Ordumuz, u ana kadar hudut boylarnda en ufak bir yanla frsat vermedi. Ordumuzun siz deerli mensuplarn ahsm, milletim adna alklyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktr. diye konutu.

Cumhurbakan Erdoan, Mehmetçiin geçmi bayramn da kutlad.

Ana Sayfaya Git