Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un sahibini bulması lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Sapanca'da yapılan toplantısında telefonla partililere seslenerek, "İstanbul'un 2023 ardından 2024 olmak üzere yeniden sahibini bulması lazım. Bu da AK Parti'dir. 2023 ile birlikte yeniden bir doğuşu, yeniden bir dirilişi başta İstanbul’umuz olmak üzere kazanmamız ve kazandırmamız lazım” dedi.

Haberler 06.12.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul l Bakanl tarafndan düzenlenen 15. stiare ve Deerlendirme Toplants, Sakaryann Sapanca ilçesindeki bir otelde gerçekletirildi. Programa AK Parti Genel Bakanvekili Binali Yldrm, stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilleri, ilçe bakanlar, belediye bakanlar ve parti yöneticileri katld. Programda partililere hitap eden Binali Yldrmn, konumasnn ardndan salonda Reisi ara sesleri yükseldi. Partililerin talebini krmayan Yldrm, cep telefonu ile Cumhurbakan Erdoan arad.

2023 YÜRÜYÜÜ AYNI HEYECANIN BR GÖSTERGES OLMALIDIR

Telefon balants ile partililere hitap eden Cumhurbakan Erdoan, unlar söyledi:

2023e giden yolda özellikle bu tür toplantlarn çok verimli ve faydal olacana inanyorum. te dün Siirtteydik. Siirtte yapm olduumuz toplantlar da çok yerinde, çok faydal oldu. Tekilatmzn duymu olduu heyecan Siirtte de görmü olmann mutluluunu yaadk. Bir eyi sizlerden özellikle rica ediyorum. O da udur; artk 2023e giden yolda ana kademe, kadn kollar, gençlik kollar olarak youn bir çalmann içerisinde olmamz lazm. Ana kademe alannda çok youn çalmal, kadn kollar çalmadk kap brakmamal, gençlik kollarmz ise yine bir TeknoFest kua olarak onlar da youn bir çalma içinde olmal. 2023 mücadelemiz adeta partinin kuruluundaki o heyecan, o coku ne ise u anda da 2023 yürüyüü ayn heyecann bir göstergesi olmaldr. Onun için çok youn çalmann içerisinde olmamz ve u 19 ylda neler yaptysak bu yaptklarmz tüm millete mal etmemiz gerekir. Eer bunu millete mal edemiyorsak bilelim ki vebal altnda oluruz. çünkü hala neler yaptmz bilmeyenler var, tekilatta dahi. Bunlar milletimize anlatmamz lazm. Her vatanda, AK Parti unlar eitimde yapt, ulamda yapt. Bütün bunlarla beraber tarmda yapt, d politikada yapt. Bunlarla birlikte artk milletimiz sana baktnda, soluna baktnda bunlar zaten bizim eserimiz demeli. Bunu göstermemiz lazm

STANBUL BU TE LOKOMOTF

stanbulun lokomotif konumunda olduunu belirten Cumhurbakan Erdoan, stanbul bu iin adeta lokomotifi durumunda olmaldr. çünkü lokomotif nereye gidiyorsa vagonlar da oraya gider. stanbul adeta bu ite bir lokomotiftir. Türkiyenin u anda 15 milyon nüfusuyla, stanbulun 2023 ardndan 2024 olmak üzere yeniden sahibini bulmas lazm. Bu da AK Partidir. te u anda, seçimlerden bu yana, stanbulda çivi çaklmyor, aaç dikilmiyor. stanbul artk garip. 2023 ile birlikte yeniden bir douu, yeniden bir dirilii bata stanbulumuz olmak üzere kazanmamz ve kazandrmamz lazm. Onun için yükümüz ar. Rabbim yar ve yardmcnz olsun. Rabbim gayretinizi artrsn dedi.

Ana Sayfaya Git