Cumhurbaşkanı Erdoğan, Niğde'deki kazada hayatını kaybeden Sude Naz'ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'daki gençlik şöleni dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Naz Akkuş'un (20), Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki cenazesine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sude kızımızın bulunduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gerekenler neyse bunların takibini yapıyor, yapacak. Bizler de bunun takipçisi olacağız" dedi.

Haberler 24.05.2022 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin Adanadaki gençlik öleninden dönenleri tayan otobüsün arampole devrildii kazada hayatn kaybeden 3 kiiden Sude Naz Akkuun, Kartepe ilçesindeki cenazesine katld.

Kartepe Meelik Park Camiinde klnan cenaze namazna Cumhurbakan Erdoann yan sra Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Kasapolu, milletvekilleri ve Akku ailesi katld. Cenazede Sude Nazn annesi Gülen Akkuun güçlükle ayakta durduu görüldü. aban Akku ise uzun süre kznn tabutuna sarlarak gözya döktü.

Cumhurbakan Erdoan, Sude Nazn cenazesinin yannda bulunan ve yalla bal nedenlerden dolay önceki gün hayatn kaybeden Taliha Ustaban (82) da cenaze namazn kld.

Klnan cenaze namaznn ardndan Cumhurbakan Erdoan, aileye taziye dileklerini iletti. Olayn sorumlular hakknda yargnn gerekli ilemleri yaptn ifade eden Cumhurbakan Erdoan, Adanada bizler bütün gençlerimizle çok cokulu heyecan dolu bir akam yaadk. Ertesi sabah bu elim trafik kazasn duyduk. Rabbimden temennimiz odur ki inallah bu genç yata ebediyete uurladmz Sude kzmz ve Taliha Hanm için rabbim mekanlarn cennet eylesin. Ailelerine basal diliyoruz dedi.

çOK Y NYETLE BÖYLE BR YOLCULUA çIKMILARDI

Namaz klanlardan bir kez daha helallik isteyen Erdoan, sözlerine öyle devam etti: Sude kzmzn bulunduu otobüsteki oförle ilgili yarg gerekenler neyse bunlarn takibini yapyor, yapacak. Bizler de bunun takipçisi olacaz. Bunu takipsiz brakamayz. Onlar çok iyi niyetle böyle bir yolculua çkmlard. Bu yolculuun sonu tabii böyle gerçekleti. Sizlerden tekrar haklarnzn helal edilmesini istiyorum Namazn ardndan Sude Naz Akkuun cenazesi Kartepe stasyon Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git