Cumhurbaşkanı Erdoğan Şubat ayında meydanlarda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum kampanyası için meydanlara iniyor. Erdoğan’ın kampanyaya şubat ayının ikinci haftasında başlaması planlanıyor.

Haberler 30.01.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 30.01.2017 - 09:31

Cumhurbakan Erdoan, yaklak 40 ehirde yapaca ziyaretlerle anayasa deiikliini bire bir halka anlatacak. Anayasa deiikliinin Erdoan tarafndan onaylanmasyla referandum süreci de hz kazanacak.

40 LE ZYARET

Erdoan ubat aynn ortalarnda yurtiçi ziyaretlerini arttracak. Erdoan, nisan aynda yaplacak referandum öncesinde büyükehirler bata olmak üzere yaklak 40 il ziyaret edecek ve yeni sistemi halka anlatacak.

REJM DEMYOR VURGUSU YAPILACAK

Referandum sürecinde bata stanbul, Ankara ve zmir olmak üzere Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Adana, Samsun, Erzurum, çanakkale, Kocaeli, Diyarbakr, Yozgat, Van gibi illerde toplu açllar ve halkla bulumalar düzenlenecek. Erdoan, referandum sürecinde yeni sistemi anlatmak için baz televizyon programlarna da çkacak. Erdoan, halkla bulumalarnda yeni sistemin avantajlarn, 2014 ylndaki Cumhurbakanl seçimleriyle balayan fiili durumu, çift balln yaratt sorunlar anlatacak. Cumhurbakan Erdoan, anayasa deiikliiyle ilgili Rejim deimiyor, sistem deiiyor vurgusu yaparak, halktan destek isteyecek.

Cumhurbakanlnda süreçle ilgili planlamalarn devam etttii, gidilecek il says ve kampanya sloganlarnn ksa sürede netleecei örenildi.

Ana Sayfaya Git