Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "1 Mayıs" mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göreve geldiklerinden beri hak arayışının uzlaşma zemininde sürdürülmesi gerektiğine inandıklarını, emek konusunda adaletin tesisi için mücadele ettiklerini belirterek, "Tüm dünyayı etkileyen Kovid-19'a karşı yürüttüğümüz mücadelede de çalışanlarımızı her alanda koruyacak tedbir ve desteklere büyük önem verdik." ifadesini kullandı.

Haberler 01.05.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, 1 Mays Emek ve Dayanma Günü dolaysyla bir mesaj yaymlad.

Tek sermayeleri emek ve aln teri olan, Türkiyenin büyümesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayan içilerin 1 Maysn tebrik eden Erdoan, göreve geldikleri günden bu yana hak araynn uzlama zemininde sürdürülmesi gerektiine inandklarn, emek konusunda adaletin tesisi için mücadele ettiklerini belirtti.

çilerin sorunlarnn çözümü için her zaman samimiyetle çaltklarnn altn çizen Erdoan, bu kapsamda, ücretten, sosyal haklara ve çalma ortamlarnn iyiletirilmesine kadar önemli admlar attklarn hatrlatt.

Erdoandan 1 Mays mesaj

Tüm dünyay etkileyen Kovid-19 salgnna kar yürüttüümüz mücadelede de çalanlarmz her alanda koruyacak tedbir ve desteklere büyük önem verdik. ifadelerini kullanan Erdoan, unlar kaydetti:

Salgnla mücadele ederken hiçbir vatandamzn madur olmamas, özellikle istihdamn korunmas için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sosyal koruma kalkan altnda hayata geçirdiimiz programlarla salgnn çalanlarmzn hayatnda yol açt skntlar en aza indirmeye çalyoruz. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginletikçe ortaya çkan katma deerden milletimizin her bir ferdinin yararlanmas için her türlü çabay göstermeye devam edeceiz.

Her vesileyle belirttiim gibi, içilerimizin hakknn, hukukunun korunmas dorultusunda yaplacak her türlü samimi çalmay desteklemeye devam edecek, içilerimizle, çalanlarmzla sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceiz. Tüm dünyada içilerin birlik ve dayanma günü olarak kutlanan 1 Maysn, hakkaniyetli ve adil artlarda bir çalma ortamna vesile olmasn temenni ediyor, tüm vatandalarm en kalbi duygularmla selamlyorum.

Ana Sayfaya Git