Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3 Kasım açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Karadeniz’de doğal gaz olayı ile ilgili attığımız adımı neticelendirdiğimiz anda, doğal gazı çıkarmaya başladığımız anda inşallah müjdeyi vereceğiz. Biraz sabır” dedi.

Haberler 04.11.2021 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Cumhurbakanl Külliyesinde güven mektubu kabul töreninde gazetecilerin sorularna cevap verdi. Erdoan, AK Parti iktidarnn 19. yl dönümüne ilikin yapt açklamada u ifadeleri kulland:

19 yl içiresinde hamdolsun milletimizin teveccühü ile bugünlere geldik. Herhangi bir sknty yaamadan ülkemize hizmet yolunda sürekli artarak devam eden bir hizmet yolumuz oydu. Ülkemizin dört bir yann biz alt yap üst yap hizmetleri ile donattk. Bu hizmet yarmz hep devam ediyor. Bu konuda da asla fire vermedik.

TÜRKYE YARI çERSNDE

Bu süreç içinde sadece Türkiye içinde deil, dünyann deiik ülkelerinde de hizmet yarn devam ettirdiklerinin altn çizen Erdoan, Gördüünüz gibi biz ktalar dolayoruz. Afrikann 52 ülkesini dolatm, Amerikann, Latin Amerika olsun buralara defaatle dolatm. Bunlar dolarken sürekli olarak ülkemizin mesajn tadk. Tannmayan ülkemizi buralara tanttk. Hala da bu tantma süreci devam ediyor diye konutu.

BM binasnn tam karsnda açlan Türkevinin üzerinde özellikle duran Erdoan, BMnin tam karsnda Türkevini 4,5 ylda bitirmi olmamz, oraya böyle bir markay kurmu olmamz, bizim için deil, bizden sonra gelen nesiller için önemli bir marka olacak. Bütün bunlar bizden çok bizden sonra gelecek nesiller için de bir abide olacak eklinde konutu.

Türkiyeye 19 ylda yaplan hizmetlerin bazlarndan örnekler veren Cumhurbakan Erdoan, enerjide Türkiyenin birçok sknty atlattn ifade ederek u açklamalarda bulundu:

Karadenizde doal gaz olay ile ilgili attmz adm neticelendirdiimiz anda, doal gaz çkarmaya baladmz anda inallah müjdeyi vereceiz. Biraz sabr. Oradan doal gaz çkarttmz anda sadece devletin kasasna girmeyecek, ayn zamanda vatandamzn da kasasna girecek.

Ana Sayfaya Git