Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "kısa çalışma ödeneği" müjdesi

"Tüm sektörler için geçerli olmak üzere, nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilme kararı aldık"

Haberler 22.04.2021 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mays ve haziran kapsayacak ekilde ksa çalma ödenei uygulamasna devam etme karar aldklarn bildirdi.

Erdoan, Turizm Haftas dolaysyla turizm sektörü temsilcilerini Cumhurbakanl Külliyesinde kabul etti.

Toplantya ilikin deerlendirmelerde bulunan Erdoan, milletin evinde turizm sektörünün temsilcileriyle verimli bir istiare toplants gerçekletirdiklerini belirtti.

Ksa çalma ödenei müjdesi

Toplantda, turizm sektörünün sorunlarn, beklentilerini gözden geçirdiklerini, sektörel kazanmlar nasl daha ileri götürebileceklerini ele aldklarn aktaran Erdoan, unlar kaydetti:

Toplantmz esnasnda sektör temsilcilerimizin talepleri dorultusunda tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mays ve haziran aylarn kapsayacak ekilde ksa çalma ödenei uygulamasna devam edilme karar aldk. Ayrca turizm sektöründe mays sonu sona eren KDV indirimlerinin haziran sonuna kadar devam etmesinin de yararl olacan deerlendirdik ve bu konuda karar aldk.

Ana Sayfaya Git