Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftalık mesaisi sosyal medyadan paylaşıldı

Paylaşımda Erdoğan'ın, BBP Genel Başkanı Destici ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Budaqov'u kabul etmesine, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö ile basın toplantısı düzenlemesine ve gerçekleştirilen açılışlara yer verildi

Haberler 21.03.2023 - 00:48 Son Güncelleme : 20.03.2023 - 23:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın haftalık mesaisinde gerçekleştirdiği görüşme ve açılışlar sosyal medyadan paylaşıldı.

Erdoğan Dijital Medya hesabından yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğanın 13 Mart Pazartesi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet ile Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Budaqov ve beraberindeki heyeti kabul ettiği belirtildi.

AK Parti TBBM Grup Toplantısında 15 Mart çarşamba günü konuşma yapan Erdoğanın 16 Martta ise Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesini gerçekleştirerek, zirveye katılan devlet başkanlarıyla görüşmeler yaptığı paylaşımda yer aldı.

HAFTALIK MESAİ

Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğanın 17 Mart Cuma günü Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile bir araya gelerek ortak basın toplantısında konuştuğu, 18 Martta ise 18 Mart çanakkale Şehitleri Anma Günü ve çanakkale Zaferinin 108. Yılı Törenine katıldığı, Seddülbahir Kalesi ile Gelibolu-Eceabat Yolunun açılışını gerçekleştirdiği kaydedildi.

Erdoğanın 19 Mart Pazar günü ise Balıkesirde Türkiyenin ilk bor karbür tesisinin açılışını gerçekleştirerek depremzedelerle bir araya geldiği belirtildi.

Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğanın mesaisine ilişkin fotoğraflara da yer verildi.

Ana Sayfaya Git