Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye önündeki engelleri daha hızla aşacak

CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, yeni dönemde Türkiye'nin kalkınmasının çok daha hızlanacağını belirterek, "Türkiye, önündeki engelleri çok daha hızlı şekilde aşmaya başlayacak" dedi.

Haberler 29.07.2018 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, memleketi Yozgatta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Cumhurbakanl yardmcl görevine geldikten sonra ilk yurt içi ziyaretini memleketi Yozgata yapan Oktay, kentte cokuyla karland. Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, Yozgat Valiliini ziyaret ederek resmi kurumlarn çalmalar hakknda düzenlenen bilgilendirme toplantsna katld. Ziyaret sonras basn mensuplarna açklamalarda bulunan Oktay, Biz ilk yurt d ziyaretimizi yavru vatan diye tabir ettiimizi Kbrsa yaptk. lk il ziyaretimizi de kendi memleketimize, kendi topraklarmza yapm olduk. Dolaysyla, bundan son derece mutluyum. Hemehrilerimle, dostlarmzla burada görüüyor olmak, birlikte oluyor olmak apayr bir güzellik, insann kendisini vatannda hissediyor olmas, kendi öz topranda hissediyor olmas bir ayrcalk. Bu scak karlamadan sonra valimizden Yozgat ile ilgili geni bir brifingini aldk. Hemen hemen son 16 yldr yaplan ilerle ilgili ve öncesi, bundan sonra da neler yaplabileceiyle alakal fikir teatisinde bulunduk diye konutu.

ENGELLER HIZLI EKLDE AACAIZ

Cumhurbakan Yardmcs Fuat Oktay, konumasn öyle sürdürdü:

Yeni dönemde iler daha hzl ilerleyecek. Türkiyenin kalknmas çok daha hzlanyor olacak. Türkiye önündeki engelleri çok daha hzl ekilde amaya balayacak. Ben inanyorum, her ile olduu gibi Yozgata da mutlak ekilde yansmas olacaktr. Biz bunun detay çalmalarn zamanla yapyor olacaz. Younlaarak devam ediyor olacaz. Bundan sonraki ilerin Yozgatta da bütün Türkiyede olduu gibi nasl daha hzl yürütülebilecei ile alakal ilimizi ilçeleriyle birlikte nasl kalkndryor olacamzla alakal hep birlikte ekip olarak yolumuza devam ediyor olacaz.

Ana Sayfaya Git