"Cumhurbaşkanımız toplumu kucaklamak için elini uzatıyor"

"Cumhurbaşkanımız her seferinde toplumu kucaklamak için elini uzatıyor ama sıkılı yumrukla tokalaşılmaz, önce elini açacaksın"

Haberler 13.09.2019 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal, Cumhurbakanmz her seferinde toplumu kucaklamak için elini uzatyor ama skl yumrukla tokalalmaz, önce elini açacaksn. dedi.

Ünal, AK Parti Kahramanmara Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal ve Mehmet Cihat Sezal, Andrn Belediye Bakan Ahmet Doan, AK Parti l Bakan Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti Andrn lçe Bakan Yunus Emre Dalkrann katlmyla, Andrn ilçesinde düzenlen toplantda muhtarlarla bir araya geldi.

Bu ülkeyi sevenlerin, çocuklara güzel bir gelecek brakmak isteyenlerin önce bu felaket tellallarn susturmas gerektiini belirten Ünal, çünkü bunlarn ülkenin faydasna konumadn söyledi.

Cumhurbakanmz her seferinde toplumu kucaklamak için elini uzatyor ama skl yumrukla tokalalmaz. Önce elini açacaksn. diyen Ünal, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Cumhurbakanl Külliyesindeki Büyükehir Belediye Bakanlar Toplantsnda belediye bakanlaryla son derece adil bir ekilde gerekli devlet büyüklüüyle bir araya geldiini, onlara adaletle davrann dediini kaydetti.

çinin hakkn yiyerek, onlarn ahn alarak iflah olunamayacan vurgulayan Ünal, ne kadar dümanlk edilse de ne kadar felaket tellall yaplsa da yine Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann birliin, beraberliin, adaletin ve hakkaniyetin yannda durduunu ifade etti.

- Milletin çocuklarn devirip daa çkaryorlar

Ünal, gelimi demokrasilerde terörü knamamann bile bir suç olduunu aktararak, öyle devam etti:

Sen imdi teröre destek vereceksin, teröriste destek vereceksin, teröre ve teröriste destek verene el uzatacaksn. Bu olmaz. Bugün gelimi demokrasilerde terörü knamamak bile bir suçtur, demokrasi suçudur, insan haklar suçudur ama bakyorsunuz birileri bu milletin çocuklarn devirip daa çkaryor. Devlet hamdolsun bunun önüne geçti mi, geçti. Bugün Hakkaride, Tuncelide, rnakta ve Vanda kamu düzeni gerçek anlamda gerçeklemi durumdadr. Güney Dou Bölgemizde bugün artk korku duvarlar ykld. O yüzden anneler, o siyasi partinin kapsnn önünde daa çkardklar çocuklarn istiyorlar.

- Anne feryat ediyor

Milliyetçi ve muhafazakar olduunu, mütedeyyin olduunu, bu ülkenin deerlerine bal olduunu söyleyen bir partinin genel bakan olan hanmefendinin ac bir ey yaptna dikkati çeken Ünal, u deerlendirmede bulundu:

Bu meseleyi knamak yerine yanl adres gösterdi. Daha ilginci de ertesi gün CHP sözcüsü de ayn cümleleri kulland ve devlet kapsnda bu meseleler çözülür dedi. Peki siz sorunlar devlet kapsnda çözüyorsanz niye insanlar sokaa çaryordunuz? Niye Geziye destek veriyordunuz? Bu kadnlar, bu anneler, bu babalar o partinin önünde hakl olarak duruyorlar çünkü anne feryat ediyor Benim çocuu bu kapdan girdi bir daha çkmad diyor. çocuunu orada kaybettii için çocuunu orada aryor. çocuu elinden tutulup o siyasi parti tarafndan daa çkarld için o kapnn önünde o anne duruyor ve feryat ediyor. Sorunlarn hepsi çözülür ama birliimiz ve beraberliimiz, dirliimiz ve düzenimiz aslolan budur.

Ünal, daha sonra ilçedeki mahalle muhtarlarn tek tek dinleyerek taleplerini not ald.

Toplantnn ardndan Ünal ve beraberindekiler, Andrn Belediyesi tarafndan yaplan parke ta üretim tesisinin açlna katld.

Ana Sayfaya Git